dimarts, 5 de novembre del 2013

Charly Ruiz, entrevistat a Ràdio Sant Feliu

Charly Ruiz, un santfeliuenc que dissabte farà de visitant a Les Grases (FOTO: 'Vamos, escapulados!')

Dissabte vinent serà un partit especial per a Charly Ruiz. I és que el futbolista de l'Europa jugarà a casa seva, però ho farà com a visitant. Habitual a Les Grases veient els partits com a espectador, Charly veurà el Santfeliuenc - Europa des d'una altra perspectiva, dins del camp. Per aquest motiu, el migcampista escapulat va ser dilluns a la nit un dels protagonistes del programa 'Àrea de Joc' de Ràdio Sant Feliu, on va ser entrevistat per Joaquín Rivas, al costat d'un bon amic d'en Charly: el defensa del Santfeliuenc Gerard Rovira. Una entrevista molt distesa on el talentós jugador de l'Europa va explicar les seves sensacions prèvies al partit, cóm està vivint la seva primera temporada a Gràcia, o el que sent cada vegada que es vesteix amb la històrica samarreta escapulada:


Per cert, el twitter de 'Futbol Català Baix Llobregat' s'està apropant al seu objectiu d'arribar al miler de seguidors. En porten 978, i recordeu que si sou un dels que els segueix entre el 990 i el 1000, guanyareu una de les 11 entrades que regalen per al Santfeliuenc - Europa de dissabte.

RAFA LEVA, DUBTE PER JUGAR DISSABTE

El porter de l'Europa va quedar tocat per la lesió diumenge passat (FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

Diumenge ja us explicàvem que la lesió que va patir Rafa Leva en la topada amb Samuel Bayón no li havia generat cap trencament ossi ni muscular, i avui el web de l'Europa ha confirmat que el porter escapulat no pateix res greu. La topada va agreujar unes molèsties a l'empenya superior del peu dret que patia de feia setmanes, i a dia d'avui, Leva seria baixa per al partit de dissabte. Ara, coneixent els precedents i el seu tarannà, jo tampoc el descartaria encara. Jugui ell o jugui Eloi Mir, la porteria de l'Europa estarà molt ben coberta.

REPORTATGE DE BTV SOBRE L'ESTRATÈGIA DE L'EUROPA

Diumenge ressaltàvem en la crònica del triomf de l'Europa sobre el Vilassar la importància de la pissarra i els 6 gols marcats de cap aquesta temporada, i avui BTV ha publicat un interessant reportatge sobre els gols d'estratègia de l'Europa: 8 de 19 han estat a pilota aturada (6 a la sortida de córners o faltes, i els 2 penals), i com explicava ahir a les Europadístiques, no hem d'oblidar els 3 gols més de cap anul·lats (dels quals un mínim de 2 eren absolutament legals). Com ens deia l'entrenador del Cornellà Jordi Roger en la retransmissió de l'Europa - Ascó fa un parell de setmanes a La Xarxa, "tots sabem que l'Europa et farà mal a pilota aturada i ho preparem, però te l'acaben fent igualment"...

FONT: BTV Esports

JAVI LARA, A 'LES 10 VIDES DE LA TERCERA'

(FOTO: Àngel Garreta / REM Images)

Una setmana més, un dels protagonistes dels relats-ficció 'Les 10 Vides de la Tercera' a Golcat.com és un jugador de l'Europa; en aquest cas, en Roger Sánchez ha triat Javi Lara, home clau en les jugades d'estratègia escapulades. El podeu llegir en aquest enllaç.