dimecres, 13 de març del 2013

L'Europa-Cornellà vist pels jugadors dels dos equips!

Gran partit amb 10 homes de l'Europa a Cornellà, però derrota 1-0 al 93' (FOTO: CEEuropa.cat / Àngel Garreta)

En la setmana del partidàs Europa-Cornellà, continuem el seguiment especial que estem fent a 'Vamos, escapulados!', amb una petita enquesta sobre el partit feta a jugadors dels 2 equips. Els hi hem fet a tots ells 3 preguntes molt concretes:

1) Sensacions per a l'Europa-Cornellà de diumenge
2) Què destaques del rival?
3) Una porra del partit?

Les respostes, aquestes. Gràcies a tots ells per la seva excel.lent predisposició!:


RAFA LEVA, porter del CE Europa

1) Serà un partit molt bonic. Pressió zero per a nosaltres, i a gaudir molt

2) És un gran equip, amb un potencial a dalt increïble, i un candidat seriós a guanyar la lliga. Nosaltres? Bé, allà estem. Somiar és gratis!

3) Sempre guanyar. Hem d'escombrar cap a casa, no? Però ja veurem. Serem prudents, i a veure què passa diumenge. Un resultat? Un 1-0 i cap a casa


ÀLEX CANO, jugador del CE Europa

1) L'equip ja té moltes ganes que arribi el diumenge. Encara que per a nosaltres és un partit molt especial, també l'encarem com un partit més, perquè encara queden 11 jornades per acabar. Però tenim moltes ganes que arribi el partit per intentar sumar uns altres 3 punts i intentar superar al Cornellà.

2) L'olfacte de gol que té. Té uns davanters que, a la mínima que es despista la defensa contrària, Enric, Boris, Juli... tenen molta pòlvora, i en qualsevol moment pot arribar el gol.

3) 1-0 de penal ja em conformo!

AITOR TORRES, jugador del CE Europa

1) Serà un partit 'xulo'. L'equip a gaudir, que la gent s'ho passi bé, i donar bona imatge

2) És un equip que a dalt té jugadors molt bons i eficaços. Nosaltres a treballar bé, estar forts darrere, i la que tinguem, endollar-la.

3) No em mullo! No em vull mullar, perquè la veritat és que no sóc partidari d'aquestes coses.

XAVI LEÓN, jugador del CE Europa

1) Són partits especials. No és el mateix que un partit qualsevol de lliga. Tots dos equips arribem en un moment molt bo, de sengles victòries, i serà un duel molt interessant.

2) És un equip que té un bloc de 2 o 3 anys ja molt compacte. Jo destacaria sobretot la gent que té de mig del camp cap endavant: tant Boris com Enric són dos jugadors que tenen molt de perill. Estan en un estat de gràcia molt important: un porta 9 gols i l'altre 17, i jo crec que és el màxim perill que tenen.

3) 2-1

CARLOS GUZMÁN, jugador del CE Europa

1) Després de la victòria a Gavà estem molt animats. El partit ens el prenem per gaudir, perquè la pressió no la tenim: estem en una situació molt bona i hem d'aprofitar i lluitar els 3 punts al màxim.

2) Jo destacaria el seu gol. Perquè té molts jugadors que poden marcar: Boris, Enric, Juli, que també està marcant... jo crec que la clau és aquesta. En defensa els fan moltes ocasions, però a dalt, com et despistis, te la foten. Ells no fallen.

3) Jo dic 2-1, perquè serà un partit tancat. Normalment aquests partits apunten molt i després els equips es tenen molt de respecte. Però bé, si és un 5-4 ja em serveix també!

ÀLEX DELMÀS, capità CE Europa

1) Sensacions molt bones. Venim d'una remuntada al difícil camp del Gavà. L'equip va demostrar solidesa i ambició en la part final del partit. Eren 3 punts bàsics en un camp on els equips de dalt no han sumat, així que les sensacions no poden ser altra cosa que bones. Per diumenge, es respira ambient de gran partit i això agrada. Particularment m'agrada molt.

2) Del Cornellà es poden destacar moltes coses. La seva solidesa com a equip, el gran nivell que tenen, el número de gols marcats... és un gran equip. La meva opinió és que no només tene una sola manera de jugar sinó que es poden adaptar a diferents registres de joc. Estan fent una gran feina durant tot l'any i això no és casualitat

3) 2-1

RAMON ROVIRAjugador del CE Europa

1) Doncs partit molt vistós i bonic, on hem d'aprofitar les nostres armes!

2) Equip que obliga màxima concentració els 90 minuts de partit!

3) Em conformo en guanyar, jeje!


BORIS GARRÓS, jugador UE Cornellà

1) Venim de guanyar a un rival directe per la promoció (Pobla), guanyant merescudament i a sobre remuntant un partit. Portem 2 setmanes competint amb rivals de play-off, afrontant aquests partits com si del playoff es tractés. Nosaltres arribem bé, amb quasi tota la plantilla completa i amb confiança de treure un bon resultat al Nou Sardenya.

2) La pilota aturada i la capacitat de competir; el factor camp també!

3) 1-3 Victòria del Cornellà!

ENRIC GALLEGO, jugador UE Cornellà

1) Serà un partit molt disputat, vibrant i igualat, entre dos clars aspirants a pujar a 2ª B

2) És un dels millors equips de la categoria, que practica un gran futbol i està molt ben treballat

3) 0-2

XAVI CIVIL, jugador UE Cornellà

1) Arribem amb confiança després de fer bon partit a Olot tot i perdre, i de remuntar vs Pobla un partit que es va posar complicat, i amb el primer lloc de la classificació més a prop.

2) L'Europa té un gran equip que ja ens va posar les coses molt difícils a casa i està demostrant ser un ferm candidat al títol

3) Europa 1 - Cornellà 2

JULI GARCIA, jugador UE Cornellà

1) Els dos equips arribem en bona forma. Sabem que és un partit especial, per la poca diferència de punts que existeix entre nosaltres i per la possibilitat de lluitar pel liderat. Nosaltres vam perdre a Olot, en temps afegit, després de fer un gran partit, i és l'única derrota en el que portem d'any. Sortirem al Nou Sardenya amb la intenció de guanyar, tot i que sabem que no serà fàcil.

2) Són un equip molt complet i saben al que juguen, però confiem en nosaltres i estic segur que farem un gran partit.

3) Com a jugador no puc pronosticar un resultat, però confio que fem bé les coses i poguem treure els 3 punts

JOEL MARIN, jugador UE Cornellà

1) Venim amb molt bones sensacions després de guanyar a casa contra La Pobla. Sabem que ens trobarem amb un equip molt fort, sobretot a casa. Som conscients de cóm va anar el partit de la primera volta i sabem que haurem d'estar molt concentrats i encertats per poder guanyar.

2) Del rival destacaria que és un equip molt rocós, molt forts en defensa i amb homes de qualitat a dalt. També és un equip poderós en el joc aeri.

3) CE Europa 1-2 UE Cornellà

----------------------------------------------------

Per cert, ahir el davanter escapulat Óscar Muñoz va ser protagonista en el programa de Ricard Vicente a Radio Marca BCN:


Un altre protagonista en clau escapulada va ser el tècnic del Gavà, Albert Poch, que en una entrevista amb Gerard Costafreda a l'Històrics BCN' de 7 de Ràdio va voler tancar la pol.lèmica per les seves declaracions post-partit de dissabte:


-I La Vanguàrdia se'n fa ressó de la iniciativa solidària prèvia al partit de diumenge, amb el nou recapte d'aliments. Per cert, la UE Cornellà ha tingut un bonic gest, i a través del seu lloc web convida als seus socis que diumenge vagin al Nou Sardenya a participar de la recollida d'aliments!


*Les fotos dels jugadors de l'Europa estan agafades del web oficial del club, i les del Cornellà, del blog http://ue-cornella.blogspot.com.es/