dimarts, 12 de març del 2013

El cos tècnic de l'Europa ens analitza el Cornellà!

Toni Ribas i Dani Contreras, amb la pissarra a punt (FOTO: 'Vamos, escapulados!')

Diumenge a les 12h, el Nou Sardenya viurà un dels partits més importants de la temporada al futbol català: Europa i Cornellà lluitaran per deixar enrere un rival directe i seguir colze a colze amb l'Olot en la pugna pel liderat del grup cinquè de la 3ª divisió. No hi ha dubte que els del Baix Llobregat són un equip temible: de la mà de Jordi Roger, l'equip verd és el màxim golejador de la lliga (51 gols!) i un clar aspirant a ser campió. Una plantilla de jugadors de qualitat indiscutible, des del porter José Bermúdez fins al 'killer' Enric Gallego. Però cóm juga el Cornellà? Quins són els seus punts forts i les seves debilitats? En qui ens hem de fixar diumenge?

Dólera, Contreras i RIbas, dissabte a Gavà (FOTO: Mundo Deportivo)

Ningú millor per revelar-nos tots els secrets de l'equip cornellanenc que els cuiners a l'ombra del cos tècnic de l'Europa. I és que, com el mateix Pedro Dólera ens revelava en l'entrevista mantinguda en aquest blog, darrere la seva cara visible hi ha moltes persones que treballen com el que més i són tan 'culpables' com ell de la bona marxa de l'equip: des del delegat Fidel Bernabeu al fisioterapeuta Marc Cisa, passant pels protagonistes d'aquesta conversa: el segon entrenador, Dani Contreras, i el preparador de porters i responsable de l'scouting, Toni Ribas. Escolteu aquesta interessantíssima conversa amb les oïdes ben obertes, i diumenge tots al Nou Sardenya amb la lliçó ben apresa!!:



XAVI LEÓN JA ENTRENA, PERÒ NO ARRIBARÀ PER A DIUMENGE

FOTO: 'Vamos, escapulados!'

L'Europa ha començat una de les setmanes més decisives de la temporada, i ho ha fet amb bones notícies: Xavi León ja ha començat a córrer i a exercitar-se, tot i que encara ho fa al marge del grup. Després de la operació de nas i pòmul de fa un parell de setmanes, encara és molt d'hora per pensar en tornar a jugar, però ell espera poder-ho fer en uns 15 dies. Sense ell ni els sancionats Cano i Édgar, reconstruir la defensa serà un dels principals maldecaps del cos tècnic de cara al partit contra el Cornellà de diumenge. Precisament, el tècnic Pedro Dólera es va referir anit a aquest partit i al pol.lèmic enfrontament de dissabte a Gavà, en una entrevista que li va fer Cristina Álvarez al programa 'L'Observatori En Joc' de La Xarxa:



DIUMENGE, GRAN MATINAL D'EUROPEÏSME I SOLIDARITAT

Abans de Nadal es van recollir 3000kg d'aliments. Diumenge, sant tornem-hi!  (FOTO: 'Vamos, escapulados!')

Veurem cóm va el partidàs de diumenge, però el que segur que serà una autèntica festa escapulada serà l'ambient a la grada. Abans de l'Europa-Cornellà, a partir de les 10h del matí, es disputarà un partit que enfrontarà membres de les Colles de St. Medir contra un equip de penyistes i gent del club. I durant tota la matinal, es repetirà la magnífica iniciativa solidària d'ara fa uns mesos, i es recollirà menjar per al Gran Recapte del Banc dels Aliments. Llavors ja es van recollir 3.000 kg. i en aquesta ocasió l'objectiu és aplegar, com a mínim, 1907 kg (any de naixement del club). Més detalls, al web oficial del club, però estic convençut que l'afició escapulada tornarà a ser un exemple. Amb tot aquest menú, el club confia que l'assistència de públic sigui massiva i pugui superar els 1.630 espectadors del partit contra l'Olot, i fins i tot no descarten apropar-se a les 2.000 persones. També s'espera una presència molt important de mitjans de comunicació, i és que el món del futbol català tindrà els ulls posats en el Nou Sardenya. Tant de bo el temps acompanyi i es pugui veure una fantàstica festa futbolística... i ja posats a demanar, que guanyi l'Europa!


VAMOS, ESCAPULADOS!!