dilluns, 18 de març del 2013

CONCURS: Busquem el Pitoniso Pito #3div5 que pronostiqui el campió!

Amics del #futbolcat: ha arribat l'hora de la veritat al grup cinquè de la 3ª divisió. I per si no ens esperessin un munt d'emocions a les pròximes setmanes, a 'VAMOS, ESCAPULADOS!' en volem afegir una altra: queden tot just 10 jornades per acabar la lliga, i tal i com és tradició a la 1ª divisió amb les apostes del mític Ricardo Pastor, us volem proposar un concurs: trobar al 'Pitoniso Pito' del futbol català que faci el pronòstic més encertat del que passarà en aquestes 10 jornades, centrant-nos en la lluita pel títol (que és la que afecta l'Europa). Igual que fa ell, us demano que encerteu el signe dels partits que els queden a Olot, Europa i Cornellà, per tal d'establir cóm quedaria la classificació final, segons els vostres pronòstics, i a partir dels punts que tenen ara mateix els 3 aspirants al títol. Per tal de participar al concurs, només us heu de descarregar gratuïtament aquest document d'Excel i omplir-lo degudament:


A la part superior del document, us sortirà això:


En aquest encapçalament, m'heu de posar nom i cognom, twitter de contacte (si en teniu; només el nom del perfil sense la @, perquè se us activaria una funció que no us deixaria escriure), i cóm quedaria la classificació final de la lliga pel que fa als 3 aspirants al títol (posició de cada equip i punts finals). ÉS IMPORTANT QUE AQUESTA CLASSIFICACIÓ FINAL I ELS PUNTS DE CADA EQUIP CONCORDIN AMB LA VOSTRA APOSTA I LA CLASSIFICACIÓ ACTUAL. És a dir, si ara l'Europa té 59 punts, i en els vostres pronòstics li feu sumar 20 punts en aquests últims 10 partits, a la classificació ha de constar que acaba amb 79 punts, i en la mateixa plaça que quedi, segons els punts que li doneu a Olot i Cornellà. 

Pel que fa als partits, heu d'apostar igual que a una travessa, amb 1, X o 2:



PUNTUACIONS:

-Per cada signe encertat, 1 punt

-Per encertar el campió, 5 punts. Si a més, encertes els punts exactes amb els que acaba la lliga, 5 punts extres.

-Per encertar el subcampió, 3 punts. Si a més, encertes els punts exactes amb els que acaba la lliga, 5 punts extres.

-Per encertar el tercer classificat, 2 punts. Si a més, encertes els punts exactes amb els que acaba la lliga, 5 punts extres.

És a dir, si algú clava el signe dels 29 partits, i les posicions i punts dels 3 aspirants al títol, pot sumar un màxim de 54 punts. Si encertes els punts exactes amb els que un equip acaba la lliga, però no la posició, sumes els 5 punts extres. És a dir, si els teus pronòstics conclouen que l'Europa serà campió amb 80 punts, i al final acaba subcampió amb 80 punts, t'endús els 5 punts de bonus per clavar la puntuació, encara que no t'enduguis els punts corresponents a la posició final.

DESEMPATS:

En cas d'empat final a punts entre 2 o més participants, els criteris de desempat seguirien aquest ordre:

1) Clavar campió de lliga. Si persisteix l'empat:

2) Clavar campió de lliga i punts finals. Si persisteix l'empat:

3) Clavar també segon i tercer, amb els punts finals del segon classificat. Si persisteix l'empat:

4) Clavar també segon i tercer, amb els punts finals de tots dos equips. Si persisteix l'empat... me la tallo i em faig monja

En cas que cap dels 2 o més participants amb empat final a punts haguessin encertat el campió, guanyaria qui hagués clavat més signes dels 29 partits pronosticats.

PREMI: 

Ja és oficial!! El  'Pitoniso Pito' del futbol català que guanyi el concurs, s'endurà LA SAMARRETA OFICIAL QUE TRIÏ ENTRE OLOT, EUROPA I CORNELLÀ!! Moltes gràcies als 3 clubs per la seva col·laboració!!!

----------------------------------------

Diria que no em deixo res. Aficionats, premsa, jugadors, tècnics, directius... sigui quina sigui la vostra vinculació amb el futbol català, animeu-vos a participar! M'heu d'enviar els vostres pronòstics ABANS DE DISSABTE A LES 21h a traperinho@gmail.com, al meu twitter o als comentaris d'aquest blog. Gràcies, a gaudir del final de lliga, sort als equips implicats en la lliga i els play-offs, i... VAMOS, ESCAPULADOS!!!