dilluns, 25 d’abril del 2016

Palamós 2 - Europa 3; aniversari feliç!

Un altre golàs de falta d'Àlex ha culminat la remuntada per consolidar la segona plaça
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

"Arribo al tram final de la temporada en el millor moment físic i mental", assegurava Àlex Fernández fa 3 dies en una entrevista a aquest blog. Avui s'ha encarregat de demostrar-ho, amb un magistral llençament de falta que ha significat el definitiu 2-3 a Palamós, i la culminació d'una altra remuntada col·lectiva escapulada. En un d'aquells partits bojos dels de fa una volta, l'Europa s'ha avançat al minut 4 amb gol de Fran Bea, ha vist com li remuntaven abans del descans amb dianes de Medina i Feixas, i ha tornat a capgirar el marcador només començar la segona part, gràcies a Nils i el susdit gol de falta d'Àlex, que ha fet inútil l'estirada de Bayona (l'històric porter, per cert, ha anunciat en acabar el partit que es retirarà a finals de temporada). Tot i jugar els darrers 10 minuts amb 10 homes per l'expulsió de Lozano, l'equip de la Vila de Gràcia ha aguantat la pressió local al tram final, i s'ha endut 3 punts d'or del camp del Degà del futbol català, en el dia de l'aniversari del tècnic Albert Poch

El tècnic Albert Poch ha celebrat l'aniversari amb 3 punts més; el play-off és més a prop
(FOTO: Fran Capell) 

Ja són 20 jornades invictes i 48 punts dels últims 60, per mantenir la segona plaça i les distàncies amb Gavà (que es troba 1 punt per darrere, però ara amb millor goal-average general que els graciencs), Montañesa (a 2 + goal-average) i Vilafranca (a 4 + goal-average). Diumenge vinent a les 18h al Nou Sardenya, derbi amb un Júpiter que li té ganes a l'Europa; un partit que, a més de Lozano, també es perdrà Oriol Dot per sanció, i veurem cóm evoluciona la lesió al genoll que s'ha fet David López. Si l'Europa guanya per la tarda, i pel matí el Vilafranca no ha sumat els 3 punts a Sant Andreu, el conjunt gracienc seria matemàticament equip de play-off. Quadribarrats de tota la vida, oi...?

FONT: BTV Esports

FONT: TV Costa Brava / La Xarxa


FONT: FCF.cat

FONT: 'Vamos, escapulados!'


Zona Mixta:

Aquestes són les valoracions en roda de premsa dels tècnics Albert Poch i Joan Mármol, recollides per l'Àngel Garreta per al web oficial del club:

FONT: CEEuropa.cat


Així ho han vist:


-FCF
-L'Esportiu
-El Travesser


El parTUIT de la grada:

FONT: twitter


Resultats Jornada 35:

 FONT: FCF.cat


L'altra notícia destacada de la jornada ha estat el títol de lliga que hs conquerit un Prat ple d'ex-escapulats: els tècnics Pedro Dólera, Dani Contreras o Andrés Bretones, i jugadors com Javi Lara, Putxi, Ignacio Rosillo, Charly Ruiz o Elhadji Bandeh. Felicitats a tots ells, i a pujar a Segona B en el play-off!!

Júpiter - Prat



FONT: BTV Esports

Gavà - Manlleu



FONT: Gavà TV / La Xarxa

Cerdanyola - Montañesa

FONT: BTV Esports

Santfeliuenc - Terrassa


FONT: BTV Esports 

Ascó - St. Andreu



FONT: BTV Esports 

Un gol de Gabriel Vidal assergua virtualment la permanència del filial a Segona Catalana
(FOTO: Nicolás Arlanzón/ CEEuropa.cat)

Pel que fa a la resta d'equips principals escapulats, l'Europa B ha guanyat 1-0 al Canyelles i obtè la permanpencia virtual, ubicat en la novena plaça amb 41 punts. L'Europa juvenil ha perdut per la mínima al camp del Barça (1-0), però es manté en el catorzè lloc, amb 35 punts. L'Europa femení ha remuntat fins al triomf per 3-2 amb hat trick de Sònia davant La Roca, i es manté en la cinquena plaça, amb 36 punts.

Un hat-trick de Sònia ha culminat la remuntada del femení A
(FOTO: Josep Maria Clemente / CEEuropa.cat)