dijous, 14 d’abril del 2016

Així juga el Masnou

FOTO: twitter CD Masnou

L'anàlisi dels dijous ens porta a parlar del Masnou, últim classificat a la lliga, però curiosament, darrer equip que ha derrotat l'Europa aquesta temporada. Els graciencs es trobaran diumenge un rival amb força canvis respecte l'equip que els va guanyar per 2-0 al mes de novembre: començant per la banqueta, ja que Miguel López va dimitir fa unes setmanes. Ara l'equip masnoví el dirigeix un tàndem que encapçala ni més ni menys que Walter Pandiani, acompanyat per Washington Tais, Juan Ignacio Ibarra i Diego Ferrer. També la plantilla ha patit canvis: l'ex-porter escapulat Rafa Leva va marxar al Santboià, i també d'altres jugadors com Dani Prieto, Ferran Alabau, Édgar Mayor o Josevi han deixat la disciplina del conjunt del Maresme. Incorporacions com Ferri Vega (Prat) o el retorn del porter Pociello han intentat cobrir les moltes baixes que s'han anat produïnt durant la temporada. Intentem conèixer una mica més el rival de l'Europa, a partir del Masnou-Figueres que va oferir La Xarxa (amb comentaris tècnics de l'entrenador de l'Europa Albert Poch), i també del doble enfrontament amb el Santfeliuenc, el darrer dels quals fa només 3 jornades (partits emesos per Santfe TV/Zoom Barcelona):

FONT: Santfe TV / Zoom Barcelona


FONT: Santfe TV / Zoom Barcelona




FONT: La Xarxa

I aquest és l'onze inicial del Masnou en el darrer partit, davant el Prat:

FOTO: twitter AE Prat


EL DERBI EUROPA-JÚPITER, DIUMENGE 1 DE MAIG A LES 18H

El derbi de Copa Catalunya al camp del Júpiter ja va ser en horari estiuenc de tarda
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

El derbi Europa-Júpiter de l'avantpenúltima jornada de lliga canviarà d'horari: el partit es jugarà diumenge 1 de maig com estava previst, però en horari de tarda, a partir de les 18h. Precisament, a les darreres setmanes, grups d'animació dels dos equips com la penya Eskapulats i el Reducte Gris-Grana havien demanat que el partit canviés d'horari, però per avançar-se a dissabte i no coincidir amb el Dia Internacional del Treball i les manifestaciones convocades per a aquella jornada. Aquell dissabte a la tarda, però, el juvenil A disputa un important partit contra el Badalona al Nou Sardenya, amb la lluita per la permanència al cap.

Entre el partit d'aquest pròxim diumenge i el derbi amb el Júpiter, l'Europa jugarà al camp del Palamós. Serà diumenge 24 d'abril a les 17h. Està per veure l'horari de les dues últimes jornades de lliga, que habitualment es disputen en horari unificat diumenge al migdia. El web de la Federació Catalana determina, per defecte, que el partit de la penúltima jornada al camp del Santfe seria dissabte 7 de maig a les 18h, i l'últim a casa contra el Granollers diumenge 15 de maig les 12h, però aquests dos horaris poden patir modificacions en funció de les coses que hi puguin haver encara en joc.

FONT: 'Vamos, escapulados!'