dimarts, 19 d’abril del 2016

El primer d'Oriol Dot, escollit gol de la jornada

Aquest fort xut de Dot després de diagonal i conducció, millor gol de la jornada per a La Xarxa
(FOTO: Fran Capell)

Fa 10 dies, no s'havia estrenat en dues temporades com a escapulat, però Oriol Dot li ha agafat el gust a això de marcar gols. El lateral de l'Europa suma 3 dianes en només 7 dies, i diumenge va demostrar que no només els sap marcar d'oportunisme. El primer gol que va marcar contra el Masnou, després d'una jugada individual amb conducció, diagonal i fort xut imparable, ha estat escollit com el millor de la jornada al futbol català, en el programa televisiu 'Esports En Xarxa' de La Xarxa de Comunicació Local. El podi el completen Rubén (Montañesa) i Víctor Merchán (Terrassa).

FONT: La Xarxa

DOT, A LA XARXA: "JO JUGAVA DE DAVANTER I D'EXTREM"

'Oriol Gol'; dies de protagonisme mediàtic i reconeixements
(FOTO: 'Vamos, escapulados')

En la versió radiofònica d'Esports En Xarxa, hem pogut conèixer amb més detall la trajectòria esportiva d'Oriol Dot, arran de la seva bona ratxa golejadora. En aquest reportatge, 'Oriol Gol' detalla els equips per on ha passat, i revela anècdotes dels seus inicis, ídols esportius i els canvis de posició que ha anat patint al llarg de la seva carrera com a futbolista:

FONT: La Xarxa

Recordeu que podeu seguir 'Esports En Xarxa', amb Joan Barberà i Eduard Cabré, cada dia de 13h a 14h en directe a través de la vostra emissora de proximitat, o per internet en aquest enllaç.


DARRERA JORNADA UNIFICADA, DIUMENGE 15 DE MAIG A LES 12:30H

L'Europa tancarà la lliga a casa contra el Granollers diumenge 15 de maig a les 12:30h
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

L'Europa tancarà la lliga davant el Granollers, al Nou Sardenya, el diumenge 15 de maig a les 12:30h. Aquest és l'horari unificat, que aquesta temporada serà només per a la darrera jornada de lliga. Enguany la jornada s'endarrereix mitja hora al que era habitual per motius televisius. Aquest ha estat un dels acords que s'han confirmat avui, després de la reunió mantinguda pel president de la Federació Catalana de Futbol Andreu Subies amb els clubs de Tercera. També s'ha decidit que el calendari de la pròxima temporada només tingui una jornada intersetmanal, en un campionat que molt probablement comenci el cap de setmana del 20 d'agost. Les tres primeres eliminatòries de Copa Catalunya es disputarien els caps de setmana del 31 de juliol i del 7 i 14 d'agost. I la Federació s'ha compromès a efectuar el sorteig abans de l'1 de juliol, per facilitar les pretemporades. 

Una imatge de la reunió d'avui
(FOTO: FCF.cat)