dilluns, 11 d’abril del 2016

Gavà 1 - Europa 1; gol d'or

El primer gol d'Oriol Dot com a escapulat manté intactes les opcions de l'Europa per ser segon
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

Ara fa gairebé 2 anys, Oriol Dot li marcava un gol a l'Europa jugant amb el Terrassa que enviava a pastar fang un títol de campió de Tercera que pràcticament es fregava amb les mans, en la penúltima jornada de lliga. Avui, 23 mesos després, l'ara lateral escapulat li pot haver tornat bona part del que li va 'prendre' aquell dia, amb un gol d'or que manté intactes (per no dir que incrementa) les opcions de ser segon. Dot no marcava un gol en partit oficial des d'aquell 4 de maig de 2014, i per tant, avui s'ha estrenat amb la samarreta de l'Europa amb un gol que pot ser decisiu. Una diana que ha fet justícia a la lluita i la fe gracienques fins a l'últim instant, després d'un partit igualat, tàctic i més aviat ensopit, i que s'havia posat coll amunt al minut 76: Boris Garrós, qui si no, ha marcat de cap a la sortida d'una falta lateral. Una diana que deixava l'Europa a 4 punts dels gavanencs i amb el goal-average perdut, fins que ha arribat l'empenta clamorosa de Cazorla a Lozano que ha significat la segona groga del central local i la falta que ha propiciat l'empat. El gol de Dot situa ja en 18 les jornades invictes dels graciencs, que podrien completar tota una volta sense perdre si empaten o guanyen diumenge vinent a les 12h al Nou Sardenya davant el Masnou. Els homes d'Albert Poch (que tornava per primer cop a La Bòbila), continuen tercers a 1 punt del Gavà (i amb 1 gol d'avantatge en el goal-average general). Això sí, el Vilafranca s'ha situat a només 1 punt dels escapulats, i la Montañesa a 2.

FONT: BTV Esports

FONT: Gavà TV


FONT: FCF.cat

FONT: 'Vamos, escapulados!'


Zona Mixta:

Aquestes són les valoracions en roda de premsa dels tècnics Albert Poch i Juanma Pons, recollides per l'Àngel Garreta per al web oficial del club:

FONT: CEEuropa.cat


Així ho han vist:

-Web oficial CF Gavà

-Galeria Imatges (Fran Capell)

-FCF


El parTUIT de la grada:

FONT: twitter


Resultats Jornada 33:

 FONT: FCF.cat

Montañesa - Sant Andreu


FONT: BTV Esports

Júpiter - Granollers


FONT: BTV Esports 

Morell - Santfeliuenc

FONT: Zoom Barcelona


L'Europa B ha caigut a Sant Pol
(FOTO: Nicolás Arlanzón / CEEuropa.cat)

Pel que fa a la resta d'equips principals escapulats, l'Europa B ha perdut a Sant Pol per 1-0, i continua a la vuitena plaça amb 38 punts. L'Europa juvenil ha tornar a guanyar a domicili, al camp d'un rival directe, el Reus (0-1); amb el triomf, es manté en el catorzè lloc, però ja amb 32 punts. Recordem que l'Europa femení, ue no juaga aquest cap de setmana, és cinquè, amb 32 punts.