dimarts, 26 d’abril del 2016

Els gols de la jornada 35

FONT: La Xarxa / FCF

Ja n'havíem vist un bon tastet en la crònica de diumenge del partit de l'Europa, i avui els podem gaudir tots, i agrupats: a banda del golàs de falta d'Àlex per al conjunt escapulat, la jornada 35 del grup català de Tercera va farcida de grans dianes. Una altra falta magistral és la de Joserra per obrir el marcador del Santfe; sensacional és també la maniobra de Boris Garrós en el cinquè gol del Gavà; molt plàstica la xilena de Melo per al Sant Andreu, com també el xut amb rosca de Xavi Civil per encetar el seu hat-trick per al Sabadell B; o les jugades individuals de Venzal per donar el triomf al Figueres, i de Víctor Oribe per marcar el primer gol del Vilafranca. I en el Degà penedesenc cal destacar també la paret i definició del gol del triomf, obra d'un Santi Triguero que anotava així el gol 300 de la seva carrera. I no oblidem tampoc la triangulació de la Monta en el segon gol, obra de Toni Pérez Torán.


DAVID LÓPEZ, DESCARTAT PER A DIUMENGE

David López, diumenge a Palamós
(FOTO: Fran Capell)

La victòria a Palamós li va sortir cara a l'Europa pel que fa a baixes per al pròxim diumenge. A banda de l'expulsió de Lozano i la cinquena groga d'Oriol Dot, també es perdrà el derbi del pròxim diumenge contra el Júpiter David López. El defensa escapulat (que igual que Rubi, va jugar tot i patir grip) es va fer una lesió al genoll a la segona meitat i va haver de ser substituït. La jugada es va produir en una acció en solitari, en el moment d'impulsar la cama. Aquest dimarts, David passarà proves mèdiques per conèixer l'abast de la lesió; tot i que el jugador està "100% descartat" per al derbi, confiem que aquestes proves contradiguin els primers pronòstics i sensacions, per tal que pugui jugar els últims partits de lliga i, tant de bo, també un hipotètic play-off.

A banda d'aquestes baixes, caldrà seguir l'evolució d'altres jugadors que es van perdre el partit d'ahir per lesió com Rovira Iván Vidal, i també dels afectats per grip com Rubi, MontoroPoves (i caldrà creuar els dits per que la passa no es continuï encomanant entre els membres de la plantilla escapulada). Com ja explicàvem en la crònica del triomf a Palamós, l'Europa pot tenir la primera oportunitat de segellar el play-off diumenge vinent, si el Vilafranca perd o empata a Sant Andreu (Actualització de dimarts: el partit s'ha canviat d'hora i serà finalment a les 18h!!), i els nois d'Albert Poch guanyen el derbi contra el Júpiter diumenge a les 18h al Nou Sardenya.