dilluns, 18 d’abril del 2016

Europa 3 - Masnou 1; Segons!!

Doblet d'Oriol Dot, estrena golejadora d'Álex, i l'Europa ja és segon amb 4 punts de marge sobre el cinquè
(FOTO: Fran Capell / MUNTATGE: 'Vamos, escapulados!')

Ara fa just una volta, l'Europa perdia 2-0 al Masnou, empalmava 9 jornades sense guanyar, i era quart per la cua amb els mateixos punts que la zona de descens. Dos dies després d'aquella dolorosa derrota, servidor intercanviava impressions per whatsapp amb Albert Poch, i amb una barreja d'optimisme innat i autoengany inconscient, li deia que estava convençut que acabaríem fent play-off, i que recordaríem aquella conversa quan l'equip assolís l'objectiu. Una volta després, l'Europa ha derrotat el Masnou per 3-1, suma 19 jornades sense perdre, i se situa segon a la classificació, ja amb 4 punts de marge respecte al cinquè. Cal admetre que, per molt optimista que un sigui, no hauria pogut imaginar l'abast d'una reacció tan fulminant i efectiva. La feina encara no està feta, ni molt menys, i s'haurà de suar de valent per tancar el play-off. Però el que està fent aquest vestidor, del primer a l'últim, és com per sentir-se orgullós i per aplaudir-ho ben fort. Ara cal rematar la feina en aquestes 4 darreres jornades: primer, garantint matemàticament el play-off; i després, defensant amb ungles i dents aquesta segona plaça que et donaria factor camp en la 1ª ronda la promoció d'ascens.

Fer ha debutat a la lliga, per molèsties físiques de Gianni
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat) 

El partit en sí s'ha resolt en només 12 minuts, en els que s'han vist els 4 gols: en el 14, i només 7 dies després de fer el seu primer gol com a escapulat, Oriol Dot ha fet una bona jugada individual que ha culminat amb un fort xut que significava l'1-0. Només dos minuts després, el lateral europeista ha confirmat la ratxa golejadora amb una diana d'oportunista, després d'un rebuig del porter a xut d'Abel Rita. En el 24, Pol escurçava distàncies en un u contra u davant Gianni, però només 2 minuts després, Álex ha destapat el talent que porta a les seves botes amb un xut de falta lateral que ha sorprès el porter visitant. L'Europa ha tingut ocasions clares per ampliar l'avantatge, i el Masnou només ha tingut un xut a la segona part ben aturat per Fer. El jove porter escapulat ha debutat avui en lliga (ja havia jugat un partit oficial de Copa Catalunya), substituïnt al minut 50 un Gianni amb molèsties musculars. 

Amb l'empat del Gavà a Peralada i la derrota del Vilafranca a Rubí, ara l'Europa és segon amb 61 punts, amb 1 de marge sobre els gavanencs, 2 sobre la Montañesa, i ja amb 4 sobre el Vilafranca, que és el primer equip fora de la zona de play-off. Amb aquesta derrota al Nou Sardenya, el Masnou consuma el descens a Primera Catalana. Diumenge vinent a les 17h, l'Europa disputarà un complicat partit a Palamós.


FONT: BTV Esports

FONT: FCF.cat

FONT: 'Vamos, escapulados!'


Zona Mixta:

Aquestes són les valoracions en roda de premsa dels tècnics Albert Poch i Washington Tais, recollides per l'Àngel Garreta per al web oficial del club:

FONT: CEEuropa.cat


Així ho han vist:


-FCF
-Futbolcatalunya
-L'Esportiu
-El Travesser


El parTUIT de la grada:

FONT: twitter


Resultats Jornada 34:

 FONT: FCF.cat


Prat - Palamós


FONT: La Xarxa


Montañesa - Morell


FONT: BTV Esports

Terrassa - Júpiter


FONT: BTV Esports 

St. Andreu - Cerdanyola



FONT: BTV Esports 

Morell - Santfeliuenc

FONT: Zoom Barcelona


Tercer triomf seguit del juvenil A, davant un rival directe com el Prat
(FOTO: Fran Capell / CEEuropa.cat)

Pel que fa a la resta d'equips principals escapulats, l'Europa B ha perdut per 2-0 al camp del Cirera, i baixa a la novena plaça amb 38 punts. L'Europa juvenil ha sumat el tercer triomf seguit, davant un rival directe, el Prat (1-0); amb el triomf, es manté en el catorzè lloc, però ja amb 35 punts i obrint forat amb el descens. L'Europa femení ha empatat 2-2 amb l'AEM, i es manté en la cinquena plaça, amb 33 punts.

Per cert, cal destacar el títol de campions de lliga obtingut dissabte pel prebenjamí A. Els menuts escapulats van guanyar 10-0 el Pujadas, i es garanteixen matemàticament el títol, amb un balanç fins ara espectacular: 21 victòries, 1 empat i 0 derrotes, 158 gols marcats, i només 20 d'encaixats. Felicitats, campions!!!

El prebenjamí A de l'Europa, campió de lliga!
(FOTO: Sònia Pérez / CEEuropa.cat)