dijous, 28 d’abril del 2016

Així juga el Júpiter

FOTO: 'Vamos, escapulados!'

Els dijous fem un cop d'ull al rival de diumenge de l'Europa, i avui venim molt carregats de vídeos amb partits del Júpiter emesos per La Xarxa, BTV i Santfe TV. Els gris-grana arriben al final de temporada amb tota la feina feta i ja sense opcions de play-off, i això pot ser un arma de doble fil per als graciencs. Al marge dels tòpics que diuen que un derbi sempre és diferent, el conjunt de La Verneda arribarà al Nou Sardenya amb ganes de treure's de sobre el mal record de la increïble remuntada escapulada a la 1ª volta, en un històric partit en què l'Europa perdia 3-0 al minut 16, ja dominava 3-4 al descans, i va acabar guanyant per 4-5. Aquell partit és una bona advertència del que li pot passar als homes d'Albert Poch si no surten al 200%, en una jornada en què podrien certificar matemàtica o virtualment el play-off. Molts són els perills del conjunt de Juanjo García: des de la solvència en porteria d'Unzué i l'andalús Víctor Colchero, a defenses com Marc Ahufinger o Sergi Pérez, homes de banda com Santolalla o Mechi, ex-escapulats com Jonathan Reina, Joan Vives o un Josu en ratxa golejadora, o un dels millors davanters del grup català de Tercera: el rapidíssim, oportunista i habilidós Kuku, autor de 15 gols (tot i que va estar 3 mesos de baixa).

FONT: La Xarxa



FONT: BTV Esports

FONT: Santfe TV / Zoom Barcelona

Si no en teniu prou amb aquests 3 partits, també podeu veure els emesos per BTV davant Palamós, Gavà, Vilafranca, MontañesaSant Andreu o Rubí, o també el de la primera volta contra el Santfe de Zoom Barcelona.

I aquest és l'onze titular del Júpiter en el partit de diumenge passat contra el Prat:

FONT: twitter CE Júpiter


EL SANTFE - EUROPA, DIUMENGE 8 DE MAIG A LES 19H

Poves, en una acció del Santfe-Europa de l'any passat
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

Després de diversos canvis d'horaris, finalment el Santfeliuenc-Europa de la penúltima jornada de lliga es disputarà diumenge 8 de maig a les 19h. Enguany només la darrera jornada serà unificada a les 12:30h, de manera que aquest partit a Les Grases es disputarà diumenge a la tarda, separat d'altres enfrontaments de rivals directes, como el Vilafranca-Montañesa (que es disputarà a les 12:30h, i serà emès per TV a travès de La Xarxa de Comunicació Local). Tot i que l'horari habitual del Santfe a casa era dissabte a la tarda, ja fa setmanes que el conjunt de Sant Feliu de Llobregat disputa els seus partits com a local diumenges a la tarda. 


EL GOL D'ÀLEX A PALAMÓS, SEGON MILLOR DE LA JORNADA A ESPORTS EN XARXA

La magistral execució de falta d'Àlex Fernández, escollida segon millor gol de la jornada a La Xarxa
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

Golejadors poc habituals de l'Europa estan en ratxa, i estan sent reconeguts a nivell mediàtic. Si la setmana passada el primer gol d'Oriol Dot contra el Masnou era escollit millor gol de la jornada al futbol català per part del programa 'Esports En Xarxa', aquesta setmana una altra diana escapulada s'ha colat en el podi d'honor de l'espai televisiu de La Xarxa de Comunicació Local: en aquest cas, el gol del triomf marcat per Àlex Fernández en un magistral llençament de falta. Precisament una altra falta directa ha estat la que ha desbancat la diana gracienca del lloc més alt del podi: la de Joserra per al Santfeliuenc. El podi el completa la gran jugada individual del figuerenc Venzal.

FONT: La Xarxa