dissabte, 3 d’octubre del 2015

Sabadell B 0 - Europa 0; només ha faltat el gol

Tot i jugar amb 10 durant 25 minuts, l'Europa ha fet mèrits per sumar els 3 punts
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

Com si fos una maledicció arlequinada, el tercer enfrontament de la història davant el Sabadell B ha acabat com els dos primers: amb empat amb regust a poc. Avui recuperant l'antiga samarreta taronja, l'Europa ha tingut més ocasions de gol que el seu rival, però la falta de punteria pròpia i el gran partit de l'ex-porter escapulat Sergio han evitat que els d'Albert Poch tornessin cap a la Vila de Gràcia amb els 3 punts en joc. És cert que la primera part ha estat més equilibrada i els locals han gaudit d'un xut al pal de Ñito, però l'Europa ha generat un munt d'ocasions clares durant tot el partit, en botes de Poves, Rovira, MontoroAbel Rita o Javi Iglesias. Precisament el lateral esquerre ha estat expulsat per doble groga (la segona, bastant rigurosa), i es perdrà el derbi del pròxim dissabte a les 19h davant el Sant Andreu. L'Europa ha reclamat un possible penal sobre Abel Rita als instants finals, però vist per televisió sembla completament inexistent. Un cop completada la jornada, l'equip gracienc cau a la vuitena posició, amb 11 punts sumats. El líder Gavà continua 6 punts per sobre, i tant Prat com Júpiter com Monta (que ocupen les altres places de play-off), estan situats amb 3 punts més que els escapulats.



FONT: BTV Esports

FONT: CES TV

FONT: FCF.cat

David López pel sancionat Alberto, única novetat en l'onze escapulat
(FONT: 'Vamos, escapulados')


Zona Mixta:

Aquestes han estat les valoracions en roda de premsa dels tècnics Albert Poch i José Solivelles, recollides per l'Àngel Garreta per al web oficial del club:

   
FONT: CEEuropa.cat


Així ho han vist:


-L'Independent de Gràcia

-FCF
-Futbolcatalunya


El parTUIT de la grada:


FONT: twitter


Resultats Jornada 7:


 FONT: FCF.cat

St. Andreu - Prat:


FONT: BTV Esports

Montañesa - Terrassa:


FONT: BTV Esports

Vilafranca - Júpiter:

FONT: BTV Esports

Pel que fa a la resta d'equips principals escapulats, destaca l'Europa B, que s'ha situat líder del grup 2 de Segona Catalana, tot i haver pujat aquesta temporada. Els de David Vilajoana (que acumulen 30 partits invictes) han derrotat l'Unificació Llefià per 1-2 i els han pres la primera plaça de la classificació. Pel que fa al juvenil A, va guanyar dissabte per 3.0 el Mataró, i ara és desè amb 7 punts. I el femení ha tornat a perdre, 3-0 al camp del Llevant Les Planes, i ocupa la penúltima plaça de Segona divisió (grup 3), encara sense puntuar.