dimecres, 21 d’octubre del 2015

Horaris dels pròxims partits confirmats

L'Europa torna a jugar a Ascó en dimecres, a les 20:30h la setmana vinent 
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

L'Europa recupera aquest cap de setmana contra el Cerdanyola l'horari de diumenge a les 12h per als seus partits com a local, per bé que serà només un petit parèntesi abans que es converteixi en norma l'habitual horari d'hivern. Serà només el primer dels 4 partits que haurà d'afrontar l'equip escapulat en els pròxims 14 dies, donat que dimecres vinent hi ha jornada intersetmanal; casualitats de la vida, com ja va passar l'any passat, aquest partit en dimecres serà al camp de l'Ascó, amb les dificultats que comporta haver de fer un desplaçament de gairebé dues hores per carretera en dia laborable per als membres de la plantilla. L'Ascó-Europa serà dimecres 28 d'octubre a les 20:30h, i pot ser considerat el primer dels partits del 'Tourmalet' que viurà l'Europa, amb un calendari que l'enfrontarà a molts dels favorits/equips de la zona alta de la lliga. A causa d'aquesta jornada intersetmanal, els tècnics han considerat oportú canviar l'horari del partit següent, que serà diumenge 1 de novembre contra el Vilafranca a casa, però tornant a endarrerir-lo fins a les 18h. La setmana següent, els homes d'Albert Poch visitaran Vilatenim, i segons ens han confirmat des del Figueres, el partit serà en l'horari habitual de diumenge a les 16:30h. I seguidament, l'Europa culminarà aquest tram del calendari a casa contra el fins fa uns dies líder invicte Gavà (i que va perdre aquesta doble condició diumenge passat contra el Júpiter). Si no hi ha cap situació estranya, l'Europa hauria de recuperar ja l'horari de diumenges a les 12h en aquest partit, tot i que encara no hi ha la confirmació oficial del club.

L'Europa-Gavà, encara pendent de confirmació oficial definitiva
(FONT: 'Vamos, escapulados!')


GIANNI: "NO PODEM ESTAR CONTENTS PER AQUEST INICI DE TEMPORADA"

FONT: 'Vamos, escapulados!'

El porter de l'Europa i actual Zamora de la lliga, Gianni Cassaro, ha concedit una entrevista al web oficial del club, on valora l'inici de temporada personal i col·lectiu. Gianni es mostra autoexigent en els dos àmbits, i creu que l'equip està rendint molt bé a nivell defensiu, però també considera que el vestidor esperava estar més a dalt a la classificació a aquestes alçades de temporada. Amb tot, el porter escapulat creu que encara hi ha temps per assolir el nivell òptim de rendiment i lluitar per totes les fites plantejades en començar la campanya. 

FONT: CEEuropa.cat


VÍCTOR CÓCERA PARLA DEL DERBI I DE L'ANY A L'EUROPA

L'ex-porter de l'Europa, defensant la porteria de la Monta diumenge passat en el derbi
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

Diumenge passat, el protagonista del derbi Montañesa-Europa va ser precisament un ex-porter escapulat, Víctor Cócera, que amb les seves aturades als darrers minuts va impedir el triomf gracienc. Al web 'Tercera.cat' l'han escollit protagonista de la jornada 9 de la lliga, i per això l'han entrevistat, en una completa conversa amb Roger Sánchez on ha recordat el partit de diumenge, i l'any passat en blanc al Nou Sardenya. 

FONT: Tercera.cat

Com ja van fer amb el derbi Europa - Sant Andreu, BTV ha publicat al seu web el partit íntegre entre Montañesa i Europa.

I parlant de derbis, qui s'ha referit a l'Europa - Sant Andreu de la jornada anterior és el periodista colombià Wilmar Cabrera, en aquesta columna al web 'Nuevo Estadio'.