dijous, 8 d’octubre del 2015

Bon rotllo en la trobada de tècnics pre-derbi

Albert Poch i Manolo Márquez han fet gal·la del millor fair-play a 2 dies de l'Europa-Sant Andreu
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

Quan queden només 2 dies per a l'esperat derbi entre Europa i Sant Andreu, els tècnics dels dos equips han protagonitzat aquest vespre una trobada cordial sobre la gespa del Nou Sardenya. Albert Poch i Manolo Márquez han conversat amablement i s'han fet la fotografia de l'encaixada de mans que simbolitza el fair-play que tots dos clubs s'estan esforçant a promoure de cara al partit de dissabte. Tota la rivalitat esportiva del món no és incompatible amb valors com el respecte o el joc net, i en aquest sentit, cal felicitar la feina d'Europa i Sant Andreu per contribuir a què el derbi entre els dos equips, primer en lliga dels últims 7 anys, sigui una gran festa del futbol català, i res més que això. Els dos tècnics han intervingut en directe per al programa de TV 'BTV Directe', i també han conversat amb el president escapulat Guillaume De Bode i el directiu Ferran Iraola, presents a l'estadi gracienc.

Encaixada de mans entre Poch i Márquez
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

Aprofitant la trobada, hem parlat amb els dos entrenadors, per que ens transmetin les seves sensacions a poc menys de 48 hores per la disputa del partit:

FONT: 'Vamos, escapulados!'



Els dos tècnics han entrat en directe per a BTV
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')


EL DERBI ACAPARA L'ATENCIÓ DELS MITJANS CATALANS

Àlex Delmàs corre darrera la pilota en l'últim derbi de lliga, al 2008
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

A 'Marcador Catalunya' de Ràdio Marca Barcelona, Ricard Vicente ha obert el programa amb una entrevista a l'historiador escapulat Xavier Vidal, que ha fet una repassada històrica als derbis entre Europa i Sant Andreu. A més, també ha parlat amb l'ex-capità escapulat Àlex Delmàs i amb l'ex-jugador andreuenc Leo Bermejo:

FONT: Ràdio Marca Barcelona

També a 'Futbolcatalunya' han destacat el derbi d'aquest pròxim dissabte, i per això han parlat amb dos ex-capitans il·lustres d'Europa i Sant Andreu: l'ex-escapulat Àlex Delmàs ha escrit aquest article i l'ex-quadribarrat José Miguel Morales n'ha preparat aquest altre

TEIXI, PROTAGONISTA A LA XARXA TV

FONT: La Xarxa

La passada setmana, publicàvem en aquest blog l'entrevista a l'ex-capitana de l'Europa Sandra Teixidó 'Teixi' al programa radiofònic 'Esports en Xarxa' de La Xarxa de Comunicació Local. També amb motiu de la seva retirada del futbol, la versió televisiva d''Esports en Xarxa' va parlar amb Teixi, tal i com queda reflectit en la notícia que ha emès La Xarxa a les darreres hores:

FONT: La Xarxa