dilluns, 26 d’octubre del 2015

Europa 2 - Cerdanyola 3; amors que maten


Un Cerdanyola ple d'ex-escapulats i amb Javi Sánchez bigolejador ha tornat a assaltar el Nou Sardenya
(FOTO: facebook Cerdanyola)

Com si fos un bolero d'amors i desamors fatals, la visita d'un Cerdanyola ple d'ex-escapulats ha acabat resultant fatídica per a l'Europa. Els homes d'Albert Poch han tornat a pecar d'inefectius de cara a porteria, i han perdut la solidesa defensiva demostrada fins ara, sumant la quarta jornada sense guanyar. I això que el partit ha començat prou bé, quan Montoro ha trencat la sequera golejadora de l'equip, 324 minuts després de la darrera diana. Només 6 minuts després, penal molt dubtós de Javi Iglesias sobre Èric Blasco, transformat per Javi Sánchez; el 'fusell' trencava així amb 388 minuts d'imbatibilitat de l'Europa. Javito ha completat la seva 'vendetta' esportiva aprofitant un regal defensiu per fer l'1-2 abans del descans. Només començar la segona part, el també ex-escapulat Diego ha estat castigat de manera molt severa quan ha fet una piscina que li ha costat la segona groga en una jugada al mig del camp. Amb defensa de 3, l'equip s'ha llençat a pel gol de l'empat, i després de desaprofitar nombroses ocasions per desencert propi o per bones aturades de Pociello, el 2-2 ha arribat de la manera més absurda i afortunada: a 9 minuts del final, centrada d'Abel Rita des de la dreta, i autogol de Raul Barriendos en intentar interceptar la passada. Semblava que encara hi havia temps per completar la remuntada, però han estat els visitants els que han fet el 2-3 al minut 88, després d'una passada diagonal meravellosa de Rubén López a Sergio Ginés, que ha assistit per que el japonès Daisuke marqués al segon pal. Un 'Sarda' molt efectiu, treballador i disciplinat tornava a assaltar així per tercera vegada el Nou Sardenya, i trencava amb 6 mesos sense perdre a casa en lliga dels escapulats (precisament, també contra el Cerdanyola). Per acabar-ho d'adobar, Javi Iglesias ha patit una lesió que podria ser de gravetat, en espera de les proves mèdiques que confirmin un diagnòstic precís. A destacar el gest de fair-play i reconeixement del públic del Nou Sardenya, que ha ovacionat els ex-escapulats Javito, Valderas i Èric Blasco quan han estat substituïts.

Amb la tercera derrota en el campionat, l'Europa cau ara a la desena plaça amb 13 punts, a 5 de la zona de play-off, i a 10 del ja líder en solitari Prat. Aquesta setmana, doble cita per intentar redreçar el rumb: dimecres a les 20:30h, al camp de l'Ascó, i diumenge a les 18h, a casa contra el Vilafranca.

FONT: BTV Esports

FONT: Youtube Cerdanyola Futbol Club

FONT: FCF.cat

Albert Poch ha introduït Alberto i Álex a l'onze, per Cano i Guzmán
(FONT: 'Vamos, escapulados')


Zona Mixta:


Javi Sánchez no ha tingut pietat de l'Europa i ha tret el 'fusell' per partida doble
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

En el programa 'En Joc' de La Xarxa de Comunicació Local, Javi Sánchez ha valorat el seu retorn al Nou Sardenya:

FONT: La Xarxa

I aquestes han estat les valoracions en roda de premsa dels tècnics Albert Poch i Toni Carrillo, recollides per l'Àngel Garreta per al web oficial del club:

FONT: CEEuropa.cat


Així ho han vist:

-Web oficial Cerdanyola FC

-Galeria imatges (Fran Capell)
-Galeria Imatges (facebook Cerdanyola FC)

-FCF


El parTUIT de la grada:

FONT: twitter


Resultats Jornada 10:


 FONT: FCF.cat


Júpiter - Masnou

 FONT: BTV Esports

Peralada - Montañesa

 
 FONT: BTV Esports

Manlleu - St. Andreu

 FONT: BTV Esports

Pel que fa a la resta d'equips principals escapulats, l'Europa B ha perdut el lideratge del grup 2 de Segona Catalana. Els de David Vilajoana (que acumulaven 33 partits oficials invictes) han caigut per 1-2 davant el Lloreda, i ara són segons a 2 punts del Premià. Pel que fa al juvenil A, també derrota, per 2-1 al camp del líder Damm, per continuar dotzè, amb 8 punts. El femení A, que no jugava aquest cap de setmana, es troba a l'avantpenúltima plaça de Segona divisió (grup 3), amb 3 punts.