divendres, 2 d’octubre del 2015

Prèvia Sabadell B - Europa; recuperar zona de play-off

Cano va marcar l'any passat en la visita al camp del Sabadell B
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

Diu la dita castellana que 'no hay dos sin tres'; fer bona aquesta frase serà la intenció de l'Europa en la visita al camp del Sabadell B d'aquest dissabte a les 17h. Després de les victòries a Manlleu i a casa davant el Rubí, els homes d'Albert Poch s'han situat en la cinquena plaça de la classificació a 1 sol punt de la zona de play-off. Sumar un tercer triomf consecutiu, doncs, seria un pas important per continuar evolucionant en la classificació i intentar plantar-se en les posicions de privilegi abans del súperderbi de la setmana vinent.

Uri s'enfrontarà a l'equip que defensava la passada temporada
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

La tasca, però, no serà fàcil, ja que el filial arlequinat ha protagonitzat un bon inici de campionat i ja ha demostrat del que és capaç. Així doncs, caldrà sortir més centrat que mai, i no oblidar la lliçó extreta en la visita la temporada passada al Municipal de Castellar del Vallès: en aquella ocasió, l'Europa no va anar a sentenciar el partit després de fer el 0-1, i es va trobar encaixant el gol de l'empat al tram final. Dissabte caldrà ser ambiciós, i intentar aprofitar el bon moment golejador d'homes com els pitxitxis escapulats Montoro i Poves per intentar sumar novament de 3 en 3.

Alberto es perd el parit per sanció
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

De cara a aquest partit, Albert Poch no pot comptar amb Alberto, que complirà partit de sanció després de l'expulsió del passat dissabte contra el Rubí. En principi també continuarà de baixa Àlex, ja a la recta final de la recuperació per la lesió muscular que el va fer perdre's el darrer partit de lliga.


EL RIVAL:

FOTO: twitter CESabadell

Bon inici de temporada el que ha fet el filial del Sabadell: victòries contundents a casa per 3-0 davant Santfeliuenc i en el derbi contra el Terrassa, o l'empat 0-0 de la passada setmana al camp del Prat són bones advertències per que l'Europa es prengui el partit amb tota la serietat del món. El Sabadell B que entrena José Solivelles acumula ara mateix 249 minuts sense encaixar cap gol (des del que van encaixar a Granollers), i a casa són 198 els minuts imbatuts (des del 23 d'agost, en l'empat 2-2 contra el Palamós). El protagonista d'aquesta bona ratxa, l'ex-porter de l'Europa Sergio Fernández, que està aprofitant la continuïtat que gaudeix al filial sabadellenc.

L'ex-escapulat Sergio ha segellat la porteria arlequinada als últims partits
(FOTO: twitter Sergio Fernández)

Sergio és precisament una de les novetats d'un Sabadell B que només manté 5 jugadors de la passada temporada, a banda dels que estan a cavall del primer equip: Alex Alba (Cerdanyola), Ñito (Masnou), Aliaga (Granollers), Adrià Borreda (Sant Andreu), Iván Écija (Espanyol juvenil)... són algunes de les cares noves d'un equip que ha perdut homes importants com Ahufinger (Júpiter), David Jiménez (Badalona) o l'ara escapulat Uri González, que s'enfrontarà al seu ex-equip.

El Sabadell B no perd a casa en lliga des del 29 de març, davant el Manlleu
(FOTO: CESabadell.cat)

De cara a aquest partit, el cos tècnic del Sabadell B no pot comptar amb el lesionat Adrián Peña. En canvi, el filial arlequinat recupera Adri Díaz i Álex Alba. El tècnic José Solivelles s'ha mostrat ambiciós, en declaracions que recull el web oficial del Sabadell. També Ràdio Sabadell publica valoracions del tècnic arlequinat. L'Europa tindrà una dificultat afegida, i és que els arlequinats no perden a casa des del 29 de març, quan van caure 1-2 amb el Manlleu, amb gol de Manel Sala al minut 92.


PRECEDENTS:

FONT: Futbolme.com

Europa i Sabadell B s'han enfrontat només dues vegades en partit oficial, i van ser els dos de lliga de la passada campanya; dos partits que van acabar amb idèntic resultat, empat 1-1, i seguint el mateix guió: l'Europa es va avançar tant a casa (a l'exili de Can Peixauet) com a fora (al Pepín Valls de Castellar del Vallès), però va acabar cedint l'empat als instants finals. Així doncs, els escapulats buscaran el primer triomf de la història davant el filial arlequinat.


L'any passat, únic precedent al Pepín Valls, amb empat 1-1
(FONT: BTV Esports)


ESTADI:

MUNICIPAL PEPÍN VALLS (C/Tarragona s/n - 08211, Castellar del Vallès)*
Dissabte 3 octubre, 17h

10 euros General
5 euros socis CE Europa
Gratis socis Sabadell

FOTO: 'Vamos, escapulados!'

FONT: Google Maps


Previsió del temps per a dissabte a Castellar del Vallès
(FONT: meteosat.com)


JORNADA 7:

FONT: FCF.cat


AGENDA PARTITS CE EUROPA:

FONT: CEEuropa.cat