dilluns, 19 d’octubre del 2015

Montañesa 0 - Europa 0; excedent d'ulleres

L'ex-escapulat Víctor Cócera ha brillat per sobre dels altres per evitar el triomf de l'Europa
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

Si popularment als 0-0 en futbol se li acostumen a dir 'ulleres' en el marcador, l'Europa ja pot començar a muntar una òptica. Per tercera setmana consecutiva, l'equip escapulat ha acabat el seu partit amb empat sense gols, amb la conseqüent doble lectura que d'això se'n deriva: excel·lent notícia en quant a solidesa defensiva (ja van 4 partits consecutius sense encaixar, i un total de 5 en 9 jornades), però preocupant pel que fa a eficiència golejadora (l'equip ja s'ha quedat sense marcar en 5 dels 9 partits de lliga). Tot i jugar amb un home més des del minut 10, els homes d'Albert Poch no han trobat la manera de fer mal a la Monta en l'estret terreny de joc de La Bombonera de Nou Barris, i quan han pogut desequilibrar a la part final del partit, l'ex-porter de l'Europa Víctor Cócera (que avui ha estat titular en un partit de lliga 2 anys després), ha abortat les dues clares rematades d'Abel Rita. Destacar també l'excel·lent ambient a la grada i la comunió entre les dues aficions, en clar contrast amb el que va passar la setmana passada.

FONT: BTV Esports

Amb el 0-0, continua la maledicció de la Montañesa, rival al que mai se li ha pogut guanyar en els 11 partits disputats a Tercera. L'empat deixa els graciencs en la setena plaça amb 13 punts, a 3 del play-off i a 7 dels colíders Prat i Júpiter. Diumenge vinent a les 12h, l'Europa rebrà el Cerdanyola.


FONT: BTV Esports


FONT: FCF.cat

Albert Poch ha presentat 4 novetats en l'onze escapulat: Javi Iglesias, Padilla, Nils i Poves
(FONT: 'Vamos, escapulados')


Zona Mixta:

Aquestes han estat les valoracions en roda de premsa dels tècnics Albert Poch i Toni Escudero, recollides per l'Àngel Garreta per al web oficial del club:

FONT: CEEuropa.cat / BTV Esports


Així ho han vist:

-Web oficial CF Montañesa

-Galeria Imatges (web oficial CEEuropa)

-FCF
-L'Esportiu
-El Travesser
-Esport Catalunya


El parTUIT de la grada:

FONT: twitter / facebook


Resultats Jornada 9:


 FONT: FCF.cat


Sant Andreu - Peralada

 FONT: BTV Esports


Gavà - Júpiter


 FONT: BTV Esports


 FONT: Gavà TV


Pel que fa a la resta d'equips principals escapulats, l'Europa B, continua líder del grup 2 de Segona Catalana, tot i haver pujat aquesta temporada. Els de David Vilajoana (que acumulen 32 partits invictes) han empatat 1-1 el derbi al camp del Martinenc B. Pel que fa al juvenil A, també empat 1-1, a casa contra el Cambrils, per continuar dotzè, amb 8 punts. I la bona notícia del cap de setmana la va donar el femení: la primera victòria de la temporada, 1-2 a Igualada, permet les esapulades pujar fins a l'avantpenúltima plaça de Segona divisió (grup 3), amb 3 punts.