dissabte, 14 de juny del 2014

Putxi, primer fitxatge; León i Charly Ruiz, primeres baixes confirmades

El ja ex-Manlleu 'Putxi', un migcampista total per al nou Europa
(FOTO: mundodeportivo.com)

Com explicàvem aquesta setmana, el cos tècnic de l'Europa s'ha posat a treballar ja en la nova temporada i ha començat a definir les primeres altes i baixes. A mitjans de la setmana vinent està previst que el club les faci públiques i que els jugadors siguin presentats conjuntament, com ja va fer l'any passat quan ho va anunciar a través de les xarxes socials dies abans de la presentació pública al Nou Sardenya. I compte, perquè enguany la renovació de l'equip pot ser més profunda que la passada temporada. Aquest divendres s'han començat a filtrar ja algunes d'aquestes primeres operacions. El primer fitxatge que ja podem confirmar al 100% és el de Gerard Puigoriol 'Putxi', migcampista del Manlleu de 23 anys, tal i com ha avançat el compte de twitter de 'Viu El Manlleu'. El jugador bagenc de Calders es va formar a les categories inferiors del Manresa, i ja fa 4 anys que defensava els colors del Manlleu. Futbolista tot-terreny de grans condicions físiques, aquest migcampista de caràcter més aviat defensiu és també internacional amb la selecció catalana amateur, i ha estat un jugador amb molta presència en el combinat de Toni Almendros que ha triomfat a la Copa de les Regions UEFA les dues darreres temporades (i potser no és l'únic internacional que arriba al Nou Sardenya aquest estiu...). Segons les dades de 'Viu el Manlleu', en el darrer campionat ha jugat 31 partits de titular i un altre de suplent, sumant un total de 2.690 minuts; ha donat 5 assistències de gol, i ha acumulat 14 targetes grogues i 3 de vermelles. Ja feia temps que els tècnics escapulats el tenien en el seu punt de mira, i un cop acabada la temporada, dijous es va acabar de tancar l'acord per que Putxi sigui nou jugador escapulat.

Actualitzo afegint l'entrevista que li feien Óscar Herreros i Roger Sánchez a l'En Joc' de La Xarxa, després de guanyar la fase estatal de la Copa de les Regions UEFA al passat mes d'abril:

FONT: La Xarxa


LEÓN I CHARLY CONFIRMEN QUE NO SEGUIRAN



León ha defensat la samarreta escapulada dues temporades, i Charly una. Molta sort, nois!
(FOTOS: 'Vamos, escapulados!')

La cara amarga del mercat arriba, com cada any, pel que fa a les baixes. Avui dos jugadors que ja han parlat amb Pedro Dólera han confirmat a twitter que no continuaran: Xavi León i Charly Ruiz. En tots dos casos, els tècnics han adduït temes esportius per no renovar els futbolistes. Xavi León ha jugat dues temporades al Nou Sardenya, acumulant 53 partits entre lliga i play-off (27+2 la primera temporada, i 22+2 a la segona. Tots de titular menys un). En total, ha sumat 4.382 minuts (2.484 el primer any, i 1.898 el segon), i ha vist 10 targetes grogues. D'ell ens quedaran en el record les seves cavalcades per banda esquerra i la seva valentia, perfectament reflectida en la màscara que va haver de lluir com a conseqüència de fractures al nas i pòmul.

De la seva banda, Charly Ruiz ha sumat 1.411 minuts en 26 partits de lliga (17 de titular; al play-off no ha arribat a debutar), ha vist 3 targetes grogues, i ha donat 2 assistències de gol. Les lesions, però, li han impedit tenir més continuitat, en un jugador que ha deixat detalls de gran qualitat i talent, i d'un toc exquisit que el converteix en especialista en servir jugades a pilota aturada.

Molta sort a tots dos allà on aneu, escapulats!!

FONT:twitter Charly Ruiz i Xavi León


CANO I RAFA LEVA, NOVAMENT PREMIATS PER 'MARCADOR CATALUNYA'


 Cano i Leva, col·leccionistes de premis
(FOTOS: 'Vamos, escapulados!')


Com ja va passar l'any passat, el porter de l'Europa Rafa Leva i l'ara capità Àlex Cano han estat guardonats als Premis Campió que atorga cada any el programa 'Marcador Catalunya' de Ràdio Marca, que presenta i dirigeix Ricard Vicente. Segons ha explicat l'Europa a través de les xarxes socials, Leva ha estat escollit millor porter del grup català de Tercera divisió, mentre Cano recollirà el premi al millor jugador, en la gal·la que es farà el pròxim dimarts. 

FONT: twitter CE Europa

Cal recordar també que fa uns dies, Portal 7 va confirmar que l'entrenador escapulat Pedro Dólera ha estat escollit millor entrenador de Tercera per 3ª vegada en 6 edicions dels Premis Som Superior, amb un 30% dels vots emesos. En aquest cas, l'entrega dels guardons es farà a Lloret de Mar al mes de setembre.

FONT: twitter Portal 7