divendres, 27 de juny del 2014

Nous fitxatges (3): Sergi Pastells, vist per Carlos De Frutos


Pastells ja havia passat per categories inferiors de l'Europa
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

Tercera entrega per conèixer els nous fitxatges de l'Europa 2014-2015. En cada capítol, repassem la figura esportiva i humana del jugador en qüestió amb un periodista del futbol català que l'ha conegut de ben a prop, tal i com vam fer ja l'estiu passat. Avui el periodista de Ràdio Castelldefels, cap de premsa de l'equip mariner i autèntica enciclopèdia del futbol català, Carlos De Frutos, ens dibuixa la figura de Sergi Pastells, després del seu pas per l'equip dels Canyars. A més, també afegim l'entrevista que vam compartir amb ells el dia de la presentació. Moltes gràcies a tots els companys que s'han prestat amb total predisposició a donar un cop de mà per poder conèixer millor als nous futbolistes escapulats, i molta sort per a tots els jugadors nouvinguts en aquest etapa al Nou Sardenya. Vamos, escapulados!!


Sergi Pastells ha estat una de les grans revelacions, per no dir la principal, de la UE Castelldefels 13-14. Amb poques però destacades aparicions a la Tercera 12-13 vestint la samarreta de la UD At Gramenet, el seu fitxatge pel club groc va ser entès com una aposta de present i futur, decisió lógica per a un equip força renovat quant a noms i filosofia de joc com era el Castelldefels de la campanya que acabem de deixar enrere.

Incorporat com atacant ràpid, vertical i ambiciós amb el gol, fos jugant més enganxat a banda o en posicions interiors, durant la pretemporada i tota l’etapa Dani Fernández a la banqueta d’Els Canyars va ocupar demarcacions properes a l’àrea, marcant algun que altre gol important, com per exemple el que va significar el triomf mariner al Xevi Ramon de Vilassar. L’equip, però, fins la jornada 10, no va començar a rutllar.

La ‘vida’ d’en Sergi Pastells com a jugador groc, i en gran mesura també de l’equip, va començar a canviar a partir de la jornada 15. Parlem del segon partit en lliga de Lluís Albesa com a tècnic mariner. Palamós-Castelldefels. L’adéu setmanes abans de José Santos i els problemes de pubis de Xavi Roselló van deixar l’equip sense lateral dret ‘nat’, ocupant l’esmentat rol en aquell ‘interim’ Marc Martínez, oferint el de Santa Coloma de Cervelló la seva solvència habitual. Tanmateix, Albesa volia alguna cosa més, i a Palamós va decidir provar Sergi Pastells amb el 2 a l’esquena. I el resultat no va poder ser millor: 0-3, amb el tercer gol, per cert, materialitzat amb una definició espectacular pel nou i ‘improvisat’ lateral castelldefelenc.

A partir d’aquí, i tret d’alguns partits molt puntuals i de les acaballes de la lliga, període complicat per culpa d’alguns problemes físics, Pastells ha estat l’amo i senyor del lateral dret castelldefelenc, mostrant un rendiment realment impressionant. Força, velocitat, arribada, qualitat en la definició, precisió en la darrera passada, gol…És impossible demanar més.

Evidentment es tracta d’un jugador de plenes garanties i que ha despertat l’interès de grans equips de la categoria, entre ells l’Europa. Veure’l d’escapulat no és pas sorprenent. Segurament és una evolució lògica. Com a persona parlem d’un tipus centrat i amb les idees prou clares malgrat la seva joventut, fruit tot plegat d’un entorn personal i familiar idoni per al creixement personal i esportiu. Gran fitxatge. Sort, Sergi!


SERGI PASTELLS: "NO ESPERAVA TORNAR A L'EUROPA; ESPERO CRÉIXER MOLT COM A JUGADOR I PASSAR-M'HO BÉ"


FOTO: 'Vamos, escapulados!'


FONT: 'Vamos, escapulados!'


Completo la peça amb el vídeo de BTV:


FONT: BTV Esports


EN ESPERA DE LA DECISIÓ SOBRE EL CAMP

FOTO: arlekinatspuntcom.blogspot.com

Tot i que en un principi s'esperava per aquest divendres la decisió definitiva sobre el camp, per ara el club encara no ha confirmat cóm resoldrà l'Europa el problema per les obres al Nou Sardenya. L'opció prioritària de tècnics i president és la de Can Peixauet, i aquests últims dies han continuat les converses amb responsables del camp de Sta. Coloma, Federació Catalana i Ajuntament per valorar tots els aspectes a tenir en compte en aquest cojuntura i prendre la decisió definitiva. Tan bon punt es conegui alguna cosa oficialment, ho explicarem en aquest blog.