dijous, 19 de juny del 2014

Presentats els 9 fitxatges de l'Europa


Els 9 fitxatges ja vesteixen d'escapulat
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

Els 9 fitxatges de l'Europa 2014-2015 han estat presentats aquest vespre al Nou Sardenya, on ja han posat amb la seva nova samarreta escapulada: es tracta del porter de la Grama Sergio Fernández; els laterals del Terrassa Oriol Dot i el del Castelldefels Sergi Pastells; els migcampistes Gerard Puigoriol 'Putxi' (Manlleu), Joan Vives (Vilassar de Mar) i Alberto Padilla (Montañesa); i dos atacants més de la Monta, Nils i Poves, a més del jugador del Prat Ignacio Rosillo. Als pròxims dies penjaré en aquest blog les entrevistes que he fet amb tots ells i els perfils futbolístics i humans que estan preparant col·laboradors de luxe de la premsa #futbolcat que els coneixen a la perfecció. Recordeu que si voleu saber quatre dades inicials sobre les 9 noves incoporacions escapulades, ho podeu llegir en aquest enllaç.





Els nous jugadors de l'Europa han posat per a les càmeres i han fet els tradicionals tocs de pilota
(FOTOS: 'Vamos, escapulados!')


A més de parlar amb els jugadors, també hem aprofitat l'acte per fer una primera valoració amb Pedro Dólera de les altes i les baixes, els objectius de la temporada, i l'anàlisi un per un de tots els fitxatges:
FONT: 'Vamos, escapulados!'

Per cert, en Pol Baquero ha fet aquest gran vídeo amb gols dels 3 ex-jugadors de la Montañesa fitxats per l'Europa, Nils, Padilla i Poves:

FONT: Youtube Pol BS


GUILLE RAMON, AL TERRASSA; CHARLY RUIZ TORNA AL PRAT




Guille correrá la banda de l'Olimpic de Terrassa ara com a local; Charly torna al Sagnier
(FOTOS: elrepor.com / aeprat.com)


Mica en mica, es va coneixent el destí dels 10 jugadors que no continuen a l'Europa. Si fins ara ja sabíem que Vivó torna al Gavà, a les darreres hores hem conegut noves destinacions per a altres ja ex-escapulats: un altre que torna a un equip previ és Charly Ruiz, que jugarà novament al Prat en l'any de retorn a Tercera, tal i com ha confirmat el club al seu web oficial. De la seva banda, Guille Ramon cobrirà la plaça al lateral dret del Terrassa que precisament deixa el seu substitut a l'Europa Oriol Dot. Així ho ha avançat Guille al programa radiofònic 'Esports en Xarxa' de La Xarxa de Comunicació Local (minut 10 del player), només uns minuts després de signar pel conjunt terrassenc:

FONT: La Xarxa

Per cert, al blog de Roger Sánchez 'Tercera.cat', avui el periodista de l'Esportiu Genís de Moner analitza la temporada de l'Europa. Ho pots llegir en aquest enllaç.