dijous, 5 de juny del 2014

Àlex Cano: "Tenim unes ganes immenses; som a 3 partits d'un ascens que seria increïble"

El capità de l'Europa, Àlex Cano, ha passat avui pels micròfons de Radio Azul Cadena SER Ciudad Real, emissora que està seguint de ben a prop tota l'eliminatòria de semifinals del play-off d'ascens a 2ª B. El defensa escapulat ha destacat la gran motivació que té el vestidor per que arribi el partit de diumenge a Socuéllamos, argumentant que "som a 3 partits d'un ascens que seria increïble". Cano opina que l'equip gracienc té un petit avantatge amb el 0-0 perquè li serveix l'empat o la victòria, però destaca el potencial del rival escapulat, "un equip que ens va agradar molt; molt similar a nosaltres, sòlid en defensa i bo a pilota aturada". Aquesta és l'entrevista completa:

FONT: Radio Azul Cadena SER


Per cert, l'Europa ha informat que, a dia d'avui, no hi haurà cap manera de veure el partit de Socuéllamos ni per TV ni per internet, de manera que l'única forma de poder-lo gaudir serà viatjant a terres manxegues a donar suport a l'equip gracienc. Recordeu que el termini per apuntar-se a l'autocar que nolieja el club acaba aquest dijous a les 20h, i es pot fer a oficines (c/ Secretari Coloma 140) o trucant al 93 219 25 51.

FONT: twitter CE Europa

Per cert, si teniu pensat viatjar a Socuéllamos, agafeu gorra i crema solar, perquè a dia d'avui, les previsions apunten a sol i temperatures rondant els 28 graus a l'hora del partit, les 19h.


L'EUROPA I ÀLEX DELMÀS ESTAN D'ANIVERSARI

FOTO: 'Vamos, escapulados!'

Tal dia com avui, ara fa 107 anys, es fundava oficialment l'Europa, sota el nom de Club Deportivo Europa, amb la presidència inicial de Rodolf Colell, i vestint amb samarreta de ratlles verticals blanques i blaves. Com es fa ja des d'anys enrere, el club ho celebrarà en la Diada del Soci que clou la temporada a nivell social, i on es farà el lliurament d'insígnies a la fidelitat i sorteig de premis. Un dels assistents avui serà l'ex-capità Àlex Delmàs, que precisament avui celebra els 36 anys. No és l'únic mite escapulat nascut per aquestes dates, i és que com recordàvem ahir, Antoni Ramallets va nèixer en un 4 de juny (ahir hauria complert 90 anys).


Per cert, entre les moltes felicitacions al club escapulat que hem pogut veure a la xarxa, destaca la del Socuéllamos. Un bonic detall que dóna continuïtat a la cordialitat que està presidint fins ara les relacions  entre els dos clubs, equips i aficions des que es va saber el resultat del sorteig de semifinals:

FONT: twitter UD Socuéllamos