dimecres, 4 de juny del 2014

Dólera a Ràdio Gràcia: "M'espero un partit idèntic al del Nou Sardenya"

En la setmana del viatge a Socuéllamos, ja hem escoltat diversos protagonistes d'Europa i el seu rival en la semifinal del play-off d'ascens a 2ª B. En el programa '100% Europa' de Ràdio Gràcia, vam poder escoltar als dos tècnics, Pedro Dólera i Ángel García Cosín, que van valorar el partit del passat diumenge al Nou Sardenya, i el del pròxim diumenge a les 19h al 'Paquito Jiménez'. Dólera espera un partit idèntic al de l'anada, valora la tasca defensiva de l'equip en tot el play-off, reclama el 200% d'atenció als seus jugadors per compensar la fortalesa del rival, i apunta que l'equip està tranquil perquè diumenge li serveixen dos resultats per passar a la final. Pel que fa al tècnic del Socuéllamos, García Cosín diu que l'eliminatòria està "massa oberta", assegura que l'Europa és un dels rivals més forts que han tingut aquesta temporada, recorda que és "el partit més important de la història" del club manxec, i no descarta encara la presència del seu davanter Mensha, absent a Gràcia per lesió:

FONT: Ràdio Gràcia

El tècnic del rival de l'Europa també ha parlat al digital de Ciudad Real 'Imás Información':

FONT: Imás Información


VÍLCHEZ, A LA XARXA: "L'EUROPA ÉS UN EQUIPÀS; SI MARQUEN, N'HAUREM DE FER DOS"


A l''Esports en Xarxa', en Joan Barberà va parlar també amb el jugador català del Socuéllamos Luís Mariano Vílchez, germà del recentment ex-tècnic de Palamós o Olot Edu Vílchez. El migcampista del Socuéllamos elogia el potencial de l'Europa i admet que serà complicat passar l'eliminatòria, però parla de l'ambient previ i l'optimisme que es respira al seu equip pel fet de jugar-se l'accés a la final del play-off a camp propi:

FONT: Ràdio Gràcia

Vílchez, per cert, ha parlat també de l'eliminatòria a l'emissora local Radio Azul de la Cadena SER, en una entrevista on també s'ha deixat entreveure que Mensha podria jugar diumenge:

FONT: Radio Azul (Cadena SER)


AUTOCAR DE L'EUROPA I PREUS ESPECIALS PER A DIUMENGE

FONT: UD Socuéllamos

Diumenge a les 19h, a l'estadi 'Paquito Jiménez' esperen la presència d'uns 2.000 aficionats, per mirar d'imitar l'ambientàs que es va viure diumenge passat al Nou Sardenya. A Socuéllamos es parla del partit més important de la història, i sembla que a l'estadi manxec instalaran també una grada supletòria per aconseguir el màxim nombre d'aficionats. El periodista de Radio Azul de la Cadena SER Víctor Fresneda ha comentat l'expectació i l'ambient que s'està vivint a la ciutat manxega, on es veuen superiors a l'Europa:

FONT: Radio Azul (Cadena SER)

Amb tot, la presència d'aficionats escapulats serà més important que mai per fer sentir el seu escalf als jugadors de l'Europa, i és per això que el club gracienc ha mogut fitxa per facilitar el desplaçament. Diumenge passat, les directives dels dos clubs van acordar que els preus per als aficionats de l'Europa en el partit del 'Paquito Jiménez' siguin de 8 euros per a joves d'entre 14 i 21 anys i també per a dones de qualsevol edat; l'entrada general costarà 10 euros.

FOTO: 'Vamos, escapulados!'

D'altra banda, com ja va fer en el desplaçament a Mutilva, el club posa a la disposició de socis i aficionats un autocar per anar a Socuéllamos. Finalment la reserva es pot fer fins dijous a les 20h, i els preus són 35 euros per a socis i 40 per no socis. L'autocar sortirà del Nou Sardenya el mateix diumenge a les 7 del matí, i tornarà a Gràcia un cop acabi el partit. Cal recordar que diumenge és festa a Barcelona i a alguna altra població, fet que atenua les conseqüències d'arribar de matinada a la capital catalana.

Per cert, el web oficial del club ha analitzat els resultats del Socuéllamos com a local i els de l'Europa com a visitant, en un estudi que conclou que tant uns com els altres han patit 5 resultats en les resepctievs condicions que els eliminarien (en el cas de l'Europa, les 5 derrotes a domicili patides a la darrera lliga, i sempre per 1-0).


EL MADRILENY CORTÉS ROMERO ARBITRARÀ EL PARTIT DE TORNADA

FOTO: futmadrid.com

L'àrbitre del col·legi madrileny David Cortés Romero serà l'encarregat de xiular el partit de tornada entre Socuéllamos i Europa. Es tracta d'un àrbitre de només 20 anys, considerat un dels col·legiats amb més futur del futbol estatal. Així ho apuntaven webs com 'El gol de Madriz' (que el va escollir millor àrbitre madrileny de la temporada passada a Tercera), o fins i tot el diari digital de Gran Canària 'Tinta amarilla', després que xiulés amb només 18 anys un partit de play-off ben calent en què el Manlleu va guanyar 1-2 i va eliminar el filial del Las Palmas en terres canàries. Tant de bo diumenge continuï la ratxa d'aquest jove àrbitre amb els equips catalans...

En aquest enllaç podeu consultar els llistat complet de designacions arbitrals.


CARLOS NAVAS EXPLICA EL SEU ADÉU DEL FEMENÍ

FOTO: CEEuropa.cat

També en el decurs del programa de Ràdio Gràcia '100% Europa' d'aquesta setmana, Aran Solé va entrevistar l'entrenador de l'Europa femení, Carlos Navas Jiménez, després que ara fes pública la seva renúncia a la banqueta escapulada amb una carta de comiat. El tècnic dels 2 exitosos darrers anys del primer equip femení escapulat va explicar els motius del seu adéu:

FONT: Ràdio Gràcia

I, per cert, dos apunts més d'onomàstiques escapulades: aquest dimecres es compleixen 90 anys del naixement del mític porter de l'Europa Antoni Ramallets (que ens deixava ara fa 10 mesos); i dijous, 5 de juny, dos aniversaris més en clau Europa: el del capità etern Àlex Delmàs i els 107 anys de vida del club, que com cada any se celebraran amb la Diada del Soci. El sopar es farà a 'El Centre' del carrer Ros de Olano nº 9 a les 21h, i comptarà amb un centenar d'assistents.

FONT: CEEuropa.cat