diumenge, 22 de juny del 2014

Javi Sánchez a La Xarxa: "Tenim un equipàs per aspirar al màxim"

FOTO: twitter esportsenxarxa

El davanter de l'Europa Javi Sánchez ha passat aquest diumenge per la versió televisiva del programa 'En Joc' de La Xarxa de Comunicació Local que presenta Óscar Herreros. Acompanyat del nou davanter del Cornellà i excompany al Rubí Álex Gallar (l'últim any, golejador del Terrassa), el pitxitxi escapulat ha valorat la temporada ja acabada i la que està per venir. Per Javito, la temporada ha estat positiva, però fent gal·la d'un bon sentit de l'autocrítica, ha admès que al play-off "no vam saber llegir l'eliminatòria" i que durant la lliga "vam punxar en partits on no havíem de punxar". Així, creu que la temporada pot ser considerada de "notable alt o excel·lent" però "no de matrícula d'honor", com hauria implicat el títol i/o l'ascens. Personalment, ha reconegut que no esperava repetir els 22 gols de l'any passat a Rubí, però diu que els 20 sumats a l'Europa tenen un regust diferent perquè costen més de marcar. De cara a la temporada vinent, Javi Sánchez creu que el nou Europa "és un equipàs, però també ho era el de l'any passat. Tenim equip per aspirar al màxim, i volem estar a dalt de tot, però altres equips com Figueres, Terrassa, etc també s'estan reforçant bé. El primer objectiu és ser a play-off; si és com a primers millor; si no, com a segons; si no, com a tercers; i si no, com a quarts. Però hem d'estar a dalt de tot". Sigui com sigui, Javito vol "ajudar l'Europa a ser a Segona B. L'any vinent ho tornarem a intentar".

FONT: La Xarxa

A banda del vídeo de l'entrevista televisiva sencera, en penjo dos més; el primer, les declaracions que va fer Javito durant la seva visita als estudis de La Xarxa, referides a la temporada que acaba, la que comença i les obres al Nou Sardenya:

FONT: La Xarxa

I d'altra banda, us deixo també aquest vídeo per a col·leccionistes, amb els 20 gols marcats a la lliga per Javi Sánchez en el seu primer any a l'Europa; gaudiu-lo!

FONT: La Xarxa


LEÓN FITXA PEL SANTBOIÀ; MARC ESTEBAN PER LA MONTAÑESA

Després de les confirmacions de Vivó al Gavà, Charly Ruiz al Prat, o Guille Ramón al Terrassa, a les darreres hores hem conegut més destinacions per als jugadors que no continuen a l'Europa la pròxima temporada: és el cas del lateral Xavi León, que segons explicava el compte de twitter del Santboià, és nou jugador del club del Baix Llobregat. León, doncs, lluitarà per tot un repte com és retornar a un equip gran a la Tercera Divisió, després d'una temporada que culminava la trajectòria negativa dels de Sant Boi les dues darrres campanyes.

FONT: twitter FC Santboià


Un altre que també ha trobat equip és Marc Esteban. El migcentre estava a l'agenda de diversos equips barcelonins, i finalment ha estat la proposta de la Montañesa la que més ha convençut el fins ara jugador escapulat. Amb aquestes confirmacions, encara queden 5 ex-futbolistes graciencs per revelar oficialment a quin equip jugaran la pròxima temporada: dos dels que van marxar voluntàriament, Eloi i Diego, i tres més que no continuen per decisió tècncia: Aitor Ramírez, Cuadras i Cebri, qui està en converses amb equip de Tercera.