dimarts, 17 de juny del 2014

Oriol Dot, escapulat; s'afegeixen a les baixes Eloi, Diego, Guille Ramon, Cuadras, Aitor, Marc Esteban... i Cebri!

Oriol Dot, un nou lateral dret per a l'Europa
(FOTO: Facebook Oriol Dot)

El mercat escapulat continua movent-se a tot ritme, i el nombre d'altes i baixes arribarà a la desena en tots dos casos. Divendres explicàvem que el migcampista defensiu del Manlleu Putxi era el primer fitxatge que es feia públic, tal i com ha confirmat avui a twitter el mateix jugador:

FONT: twitter Gerard 'Putxi'

Dissabte va ser l'atacant del Prat Ignacio Rosillo qui feia públic a facebook que venia a l'Europa. I tal i com ha explicat a twitter Canal Terrassa Vallès, un altre dels que ja ha signat és el lateral dret del Terrassa Oriol Dot (a qui recordareu perquè va marcar el gol del triomf contra l'Europa i va fer un clar penal sobre Rovira en la penúltima jornada de lliga). De fet, el fitxatge es va tancar el cap de setmana, i és només el tercer que s'ha filtrat de la desena de nous jugadors que arribaran al club gracienc. Esteu atents, perquè hi ha noms atractius i ambiciosos, i algun retorn sonat al Nou Sardenya.

FONT: Twitter Esports Terrassa

Com deia, Oriol Dot és un lateral dret de gran recorregut que abans de Terrassa havia jugat a altres equips com Rubí o Igualada. El jugador de Gironella, però, ha jugat també durant la seva trajectòria en d'altres posicions, com a extrem o fins i tot davanter, i segurament aquesta versatilitat ha estat clau per que Pedro Dólera s'hagi fixat en aquest futbolista de 26 anys. Segons les dades de 'Golcat', enguany Oriol Dot ha jugat 32 partits (31 de titular) amb aquest Terrassa que també va jugar play-off, amb un total de 2.778 minuts, 9 targetes grogues, 2 vermelles i 1 gol (precisament, el que li va fer a l'Europa). Aquest és l'article que li va dedicar el periodista Jordi Mestres al blog 'Tercera.cat' de Roger Sánchez, quan va ser escollit en l'onze ideal de la passada temporada.


7 BAIXES MÉS S'AFEGEIXEN A LEÓN, CHARLY I VIVÓ


Eloi, Guille, León, Vivó, Charly, Diego, Cebri, Aitor, Cuadras i Marc Esteban no seguiran a l'Europa
(FOTOS: 'Vamos, escapulados')

L'arribada d'Oriol Dot cobrirà un de les noves baixes que s'han anat coneixent a les darreres hores: el també lateral dret Guille Ramon ha anunciat a twitter que no continua a l'Europa. També ho han anunciat per aquest via el porter Eloi Mir i el defensa Albert CuadrasDiego també va explicar a facebook que no seguia, com tampoc ho faran Marc EstebanAitor, i el jugador amb més trajectòria al Sardenya de tots el que marxen, Cebrià Queralt 'Cebri'. Després de 4 temporades, 85 partits de lliga i play-off, 5.416 minuts i 27 gols en el campionat, amb Cebri se'n va un dels jugadors més estimats per l'afició escapulada als últims anys, pel seu futbol, però sobretot per la seva lluita i coratge en els bons i en els mals moments que li ha tocat viure en forma de lesions. L'any passat repassàvem la trajectòria de Cebri en aquesta àmplia entrevista que val la pena recordar. Enguany, molt possiblement Cebri torni com a visitant al Nou Sardenya, en un partit que de ben segur serà molt especial. Gràcies per tot, Cebri!

Se'n va un jugador molt estimat: gràcies per tot, Cebri!
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

En els pròxims dies repassaré amb més calma la trajectòria de tots els jugadors que marxen, un cop el club anunciï de manera oficial totes les altes i baixes aquesta setmana. A tots els que marxeu, molta sort i gràcies per l'esforç i la dedicació! Sort, escapulats!

FONT: facebook Diego Fernández



FONT: twitter  Guille Ramon, Eloi Mir i Albert Cuadras