dimarts, 16 d’abril del 2013

Sabies que...? El Nou Sardenya ja supera l'afluència de públic de tota la temporada passada

1.850 espectadors contra el Santboià, dia de més afluència de tota la lliga (FOTO: 'Vamos, escapulados!')

Aquest diumenge passat, en el partit contra el Manlleu, el Nou Sardenya va superar les xifres d'afluència de públic acumulades en tota la lliga anterior. Quan encara falten 3 partits de lliga + play-off, i segons les dades d'assistència oficials que ofereix el web del club, vam arribar ja als 15.309 espectadors acumulats en els 16 partits de lliga que s'han jugat fins ara al feu gracienc. Una xifra que supera els 15.030 acumulats en els 19 partits de lliga de la temporada anterior (que, de fet, són 20 a efectes de còmput de públic; i és que l'enfrontament contra el Masnou es va suspendre a la mitja part i es va jugar en 2 dies diferents). Així, podem deduir també que la mitjana d'espectadors al Nou Sardenya ha pujat de més de 200 en cada partit: dels 751 de la passada campanya als 957 d'aquesta temporada. Dades que de ben segur s'incrementaran encara més en els 3 darrers i decisius partits de lliga regular contra Palamós, Vic i Pobla de Mafumet, més els que hagin de venir en el primer play-off dels últims 12 anys. I confiem que amb coses a celebrar, com el primer títol de 3ª en 50 anys i/o l'ascens a 2ª B, 19 temporades després...

FONT: 'Vamos, escapulados!' (a partir de les dades del web oficial)


FONT: 'Vamos, escapulados!' (a partir de les dades del web oficial)


A CASTELLDEFELS, 12 EUROS

L'ara escapulat Xavi León, lluitant amb Rovira, l'any passat als Canyars (FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

Segons ha fet saber la UE Castelldefels a través del seu lloc web i xarxes socials, el partit de diumenge a les 12h contra l'Europa ha estat declarat Jornada Econòmica (com ja li ha passat un munt de vegades aquest any a l'equip escapulat, i com va fer també el club gracienc diumenge passat contra el Manlleu). Així, l'entrada general que hauran de pagar els aficionats escapulats que vulguin desplaçar-se als Canyars per veure el partit serà de 12 euros. Els socis del Castelldefels pagaran 3 euros. L'equip podria assolir ja el play-off matemàtic si guanya i el Figueres punxa a casa davant el Júpiter. Fins i tot empatant es podria garantir ja el play-off, pero caldria esperar una combinació de resultats amb derrotes i/o empats de Figueres, Terrassa, Rapitenca i Pobla de Mafumet.


DÓLERA I GUZMÁN, ALS MITJANS

D'altra banda, Pedro Dólera ha valorat a BTV Esports la recta final de campionat que li espera a l'Europa:

FONT: BTV Esports

I ara fa uns dies, Carlos Guzmán va ser protagonista en el suplement de futbol català de Mundo Deportivo, al costat dels nois del Benjamí A als que entrena:

FONT: Mundo Deportivo