dimecres, 24 d’abril del 2013

L'última jornada serà unificada diumenge 19 de maig a les 12h

L'Europa - Pobla de Mafumet pot decidir la lliga (FOTO: CEEuropa.cat / Àngel Garreta)

Com acostuma a passar, la darrera jornada de lliga a la 3ª divisió es farà unificada, amb tots els partits a la mateixa hora: tal i com ha confirmat ja la Federació Catalana de Futbol als equips de la lliga, serà DIUMENGE 19 DE MAIG A LES 12H. Caldrà veure què passa en els 3 partits que jugarà l'Europa en només 7 dies (Palamós diumenge; a Balaguer dimecres; i Vic l'altre diumenge), i per descomptat, en la que pot ser la 'finalíssima' del dia 12 a Olot. Però aquella darrera jornada pot ser un diumenge de transistors, en què la lliga es decideixi en 3 camps: al Nou Sardenya, amb l'Europa-Pobla de Mafumet; a la Devesa, amb el Rapitenca-Olot; i al Municipal, amb el Cornellà-Vilafranca (si voleu consultar els calendaris que els queden als 3 aspirants al títol, avui el web oficial de l'Europa en fa un informe). Precisament, ja fa setmanes que el club va anunciar que aquell dia es farà un homenatge als campions del 63, en el 50 aniversari de l'última lliga guanyada per l'equip gracienc. No cal dir quina seria la millor cirereta per a aquella celebració...

DÓLERA I ROVIRA, ALS MITJANS

El míster escapulat, amb la nova camisa de la sort (FOTO: Torcida Escapulada)

L'entrenador escapulat Pedro Dólera passa revista a la situació de l'equip, en declaracions al web oficial del club. El tècnic europeïsta admet obertament que l'equip va a pel títol, però sense obligacions ni pressions, sinó com a premi a la gran temporada que estan fent. Si vols llegir l'entrevista sencera, pots fer-ho en aquest enllaç.

Ruvi-gol arriba en plena forma al final de lliga (FOTO: 'Vamos, Escapulados!')

D'altra banda, un dels jugadors més destacats en el triomf de diumenge a Castelldefels, Ramon Rovira, és el protagonista d'un dels relats ficció de Roger Sánchez en la secció 'Les 10 Vides De La Tercera', a Golcat.com. A més, el seu gol als Canyars ha estat escollit com el millor de la jornada al futbol català en la tria que fa cada setmana La Xarxa:

FONT: La Xarxa


Per cert, també a Golcat.com, però en la secció 'L'ull del #futbolcat', recopil.len alguns imatges del partit de diumenge als Canyars, fetes per l'Àlex Gallardo.