dijous, 31 de març del 2016

Així juga el Figueres

FOTO: twitter UE Figueres

Si diumenge torna la lliga després de l'aturada de Setmana Santa, dijous torna l'anàlisi dels rivals escapulats. En aquest cas, el Figueres, equip que segurament es troba en una zona classiicatòria inferior a la que li tocaria pel seu potencial. No cal oblidar que en l'última jornada van derrotar al totpoderós líder, el Prat, que acumulava 25 partits sense perdre. Una evidència clara que l'Europa no ho tindrà fàcil per superar els empordanesos en el partit de diumenge a les 12h al Nou Sardenya. Observem l'equip d'Edu Vílchez a partir de 4 partits: els 3 emesos per La Xarxa (a Masnou i Gavà, i a casa contra el Granollers), i també el que van oferir Santfe TV i Zoom Barcelona des de Les Grases. Bons porters com Aleix Prunés o Gallego, defenses contrastats com Cunill, Chicho, Masó o Varese, un mig del camp de feina i equilibri amb Ferran i Roger Vidal, o atacants de talent, desequilibri i brega com Javi Revert, Pedro, Marc Serramitja o Moha són alguns dels perills d'aquest Figueres:


FONT: La Xarxa

FONT: La Xarxa



FONT: La Xarxa

FONT: Santfe TV / Zoom Barcelona


I aquest és el darrer onze inicial del Figueres, que va derrotar el Prat:

FONT: UE Figueres


EL SABADELL SUCCEEIX L'EUROPA COM A CAMPIÓ DE CATALUNYA

FOTO: FCF.cat

El Sabadell de l'ex-escapulat Sergi Pastells és el nou campió de la Copa Catalunya. Un any i 5 dies després del títol aconseguit per l'Europa contra el Girona, els arlequinats prenen el relleu dels escapulats, gràcies al triomf per 2-0 sobre el Barça B en la final disputada dimecres a la nit a la Nova Creu Alta. El jugador del Sabadell B Sandro Toscano i el davanter Ernest Forgas van ser els golejadors de l'equip de Miguel Álvarez. El club sabadellenc guanya així la primera Copa Catalunya de la seva història, en una nit on Pastells es va proclamar bicampió català, després del triomf aconseguit l'any passat amb l'Europa. Felicitats per a l'incansable lateral que tan bons records va deixar en el seu pas pel Nou Sardenya, i també per a tota la família arlequinada!

L'ex-Europa Sergi Pastells, campió de Catalunya per segon any consecutiu
(FOTO: twitter Jose M. Cava)


ELS PRODUCTES DE L'EUROPA, ARA AL COR DE LA VILA DE GRÀCIA

FOTO: twitter 'Productes De La Terra'

Des d'aquest dimecres, la botiga 'Productes De La Terra' de la Plaça de la Vila de Gràcia cantonada amb c/ Goya disposa de marxandatge oficial de l'Europa: samarretes, gorres, bosses, gots, llibretes, clauers o pins són alguns dels productes que es poden comprar en aquesta popular botiga que es va obrir fa un parell d'anys i mig al cor de la Vila, després de l'èxit que estava tenint per internet aquesta empresa de Reus especialitzada en marxandatge i productes vinculats a Catalunya (i des de fa temps també a la Vila de Gràcia), la cultura popular i els moviments socials. Per descomptat, els productes de l'Europa continuen venent-se també a les oficines del club, al carrer Secretari Coloma 140. Ara que vindran partits importants, és bon moment per renovar l'stock de productes amb els que donar suport des de la grada a l'equip escapulat i lluir orgullosos els seus colors!

 L'Europa, protagonista a l'aparador de la botiga al carrer Goya
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

Per cert, l'Europa és protagonista d'un article al web 'El Testarazo'. També el tècnic Albert Poch ha estat objecte de sengles entrevistes a Mundo Deportivo (edició del dimarts 29) i 'Futbolcatalunya' (es publicarà pròximament). 

Mundo Deportivo parlant bé de l'Europa; veure per creure...
(FONT: twitter Caliu Gracienc)