dilluns, 21 de març del 2016

Vilafranca 0 - Europa 2; cop al play-off!

EQUIP en majúscules; 15 jornades invictes per tornar a play-off
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

L'Europa ha donat avui un pas importantíssim per assolir el play-off, en una jornada rodona: victòria i goal-average guanyat amb un rival directe, i empats de Gavà i Montañesa en els seus partits (en un diumenge on el Prat ha tornat a perdre 25 jornades després). Tota la sort que et girava l'esquena a la primera volta ara sembla estar del costat gracienc, amb petits detalls que poden ajudar a decantar balances: des del fet que jugadors importants del rival surtin de suplents perquè han tingut febre durant la setmana, o que l'àrbitre anul·li un gol pol·lèmic al rival per una topada fortuïta amb Gianni a l'interior de l'àrea petita; d'aquelles jugades que des del costat local veuen com a gol clar, i des del cantó escapulat com a falta inqüestionable; no tinguem cap mena de dubte que a la primera volta, els malalts els hauria patit l'Europa, i l'àrbitre hauria concedit gol. Sigui com sigui, l'equip d'Albert Poch ha obtingut un merescudíssim premi a un altre partit molt seriós i amb superioritat gracienca, certificada amb un golàs d'Abel Rita (el primer que fa des que va tornar de la lesió; i que en vinguin molts més!), i un altre de Padilla (aquest cop, suau i col·locat) després d'una gran jugada de fe i lluita de Poves

La jugada pol·lèmica: topada fortuïta amb el porter Gianni amb pilota agafada a l'àrea petita, i gol anul·lat
(FOTOCAPTURA: BTV Esports  // FOTO: Lluís Montaner)

Desena victòria consecutiva a Vilafranca, quinzena jornada invicte a la lliga (iguala la segona millor ratxa històrica del club), 37 punts dels últims 45, una altra jornada amb porteria a zero, i 12 jornades i 1.046 minuts sense encaixar gol de jugada. Si l'Europa torna oficialment a play-off 30 jornades després (ja hi havia tornat virtualment quan era cinquè i el Sabadell B estava per davant), és perquè s'ho ha guanyat amb tot mereixement, i ara toca defensar aquestes places de privilegi amb ungles i dents. Ara quart amb 53 punts, si dimecres guanya el derbi endarrerit davant la Montañesa, deixaria els de Nou Barris a 4 punts més goal-average; i a més, avançaria el Vilafranca per situar-se tercer a nomes 1 punt d'un Gavà que la pròxima jornada visita al Prat, abans de rebre l'Europa en el retorn de Poch a La Bòbila. La lliga fa xup-xup, i els escapulats han d'aprofitar la dinàmica per seguir avançant posicions i recollir els fruits d'una feina espectacular.

FONT: BTV Esports

FONT: FCF.cat

FONT: 'Vamos, escapulados!'


Zona Mixta:

Aquestes són les valoracions en roda de premsa dels tècnics Albert Poch i Iván Moreno, recollides per l'Àngel Garreta per al web oficial del club:


FONT: CEEuropa.cat

Al programa 'En Joc' de La Xarxa, l'escapulat Padilla ha estat protagonista del qüestionari 'Avui Coneixem':

FONT: La Xarxa


Així ho han vist:

-Web oficial FC Vilafranca

-FCF


El parTUIT de la grada:

FONT: twitter


Resultats Jornada 31:

 FONT: FCF.cat

Montañesa - Rubí


FONT: BTV Esports

Morell - Júpiter


FONT: BTV Esports

Sant Andreu - Sabadell B


FONT: BTV Esports

Cerdanyola - Manlleu

FONT: Youtube Cerdanyola

L'Europa juvenil va caure amb la Damm
(FOTO: Fran Capell / CEEuropa.cat)

Pel que fa a la resta d'equips principals escapulats, l'Europa B ha patit la cinquena de rrota consecutiva, 1-0 amb el Lloreda, i continua a la novena plaça, amb 35 punts. L'Europa juvenil ha caigut 0-2 contra la Damm, i cau al quinzè lloc, amb 26 punts. I l'Europa femení ha guanyat 0-3 al camp del Collerense; les escapulades són cinquenes, amb 29 punts.