dilluns, 14 de març del 2016

Europa 2 - Ascó 0; autodependència

Un 'Padillazo' ha obert el camí de la victòria davant un gran Ascó
(FOTO: Fran Capell / CEEuropa.cat)

L'Europa torna a dependre de sí mateix per assolir el play-off. Un treballadíssim triomf sobre el vigent campió Ascó, i les derrotes de Montañesa i Vilafranca, fan que l'equip d'Albert Poch depengui de sí mateix ara mateix per situar-se segon a la classificació. Els escapulats han hagut de suar de valent per sumar els 3 punts, i el 2-0 final pot resultar enganyós: i és que l'Ascó avui hauria pogut empatar o guanyar al Nou Sardenya per ocasions creades, però un Gianni immens ha estat vital per mantenir la porteria a zero per quart partit a casa consecutiu. El porter de l'Europa acumula, atenció, 956 minuts sense encaixar un gol de jugada (fa 11 jornades, a Granollers), i l'equip ja és el segon ménys golejat del campionat (només superat per Toni Texeira del líder Prat). En un partit on Abel Rita ha tornat a la titularitat i Poves ha descansat per precaució, dos jugadors han agafat el protagonisme golejador en el quart d'hora final: Padilla, amb una potent canonada diagonal des de 25 metres, i Lozano, amb una valent rematada de cap que ha acabat amb una topada que l'ha deixat estabornit. Dos gols per situar-se ja a només 1 punt del play-off que marca la Monta, que visitarà el Nou Sardenya d'aquí a 10 dies. El pròxim rival, el Vilafranca, té 4 punts més que els graciencs però amb 1 partit més. I el Gavà, que es troba a 6 punts, també té un partit més, i serà rival escapulat d'aquí a 3 jornades. És a dir, que en els 4 pròxims partits, l'Europa s'enfronta als seus 3 rivals directes; i si suma els 12 punts en joc, se situaria segon matemàticament, facin el que facin els rivals la resta de jornades. Després d'una remuntada espectacular a la classificació, arriba l'hora de la veritat...

Porteria tancada a 'Gianni i forrellat'
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

El jove Lozano s'ha jugat la cara per fer el gol de la sentència
(FOTO: Fran Capell / CEEuropa.cat)

FONT: BTV Esports

FONT: FCF.cat

FONT: 'Vamos, escapulados!'

Per cert, la penya Eskapulats ha fet públic un comunicat on condemna les agressions que van rebre al camp del Cerdanyola el passat diumenge, i on agraeix també les mostres de suport rebudes aquests dies:


FONT: twitter Eskapulats


Zona Mixta:

Aquestes són les valoracions en roda de premsa dels tècnics Albert Poch i Miguel Rubio, recollides per l'Àngel Garreta per al web oficial del club:

  

FONT: CEEuropa.cat


Així ho han vist:


-L'Independent de Gràcia

-FCF
-L'Esportiu
-El Travesser


El parTUIT de la grada:

FONT: twitter


Resultats Jornada 30:

 FONT: FCF.cat

Manlleu - Montañesa


FONT: BTV Esports

Júpiter - Palamós


FONT: BTV Esports

Rubí - Sant Andreu


FONT: BTV Esports

L'Europa femení ha cedit un empat al Nou Sardenya davant l'Igualada
(FOTO: Fran Capell / CEEuropa.cat)

Pel que fa a la resta d'equips principals escapulats, l'Europa B ha perdut el derbi contra el Martinenc per 0-2, i cau a la novena plaça, amb 35 punts. L'Europa juvenil ha caigut 4-1 a Cambrils, i continua al catorzè lloc, amb 26 punts. I l'Europa femení ha empatat 1-1 amb l'Igualada; les escapulades són sisenes, amb 25 punts.