dilluns, 21 de març del 2016

Els gols de la jornada 31

FONT: La Xarxa / FCF

La jornada 31 ens deixa una victòria clau de l'Europa per tonar al play-off amb grans gols d'Abel Rita i Padilla, però també moltes altres coses: gols molt tontos, uns quants de rematades a la mitja volta... destaquen dianes com el xutàs de llarga distància de Ricky Alcántara (Granollers), les jugades individuals de Guti (Masnou) o Xavi Civil (en el gol que culmina el seu hat trick per al Sabadell B), el cop de cap de Kevin Gissy (Sant Andreu), la vaselina de Josu (Júpiter), els gols d'Aleix Domínguez i Pau López (Rubí)...

Aquesta setmana disposem de tres partits íntegres de la jornada de Tercera: el Morell-Júpiter emès per La Xarxa; el Palamós-Santfeliuenc que es va poder veure per Santfe TV/Zoom Barcelona; i el partit del pròxim rival de l'Europa, la Montañesa, davant el Rubí, que va poder-se veure per BTV:


FONT: BTV 

Adjuntem també un partit de la Monta com a visitant, al camp del Santfe, ara fa cosa d'un mes:

FONT: Santfe TV / Zoom Barcelona

I aquí en tenim algun més dels emesos per BTV, com ara el derbi contra el Júpiter, o també el partidàs contra el líder Prat.

I aquest és l'onze inicial de la Montañesa en el partit d'ahir davant el Rubí (amb la presència, compte, de l'ex-porter escapulat Víctor Cócera; veurem si repeteix titularitat contra l'Europa com va passar en el partit de la primera volta:

FONT: FCF


CANO A RÀDIO MARCA BARCELONA: "EL DERBI ÉS COM UNA FINAL"

Montero, Ricard Vicente i Àlex Cano, avui als estudis de Ràdio Marca Barcelona
(FOTO: twitter Àlex Cano)

El dia després de l'importantíssim triomf a Vilafranca, el capità de l'Europa Álex Cano ha estat el convidat de la tertúlia dels dilluns del programa 'Catalunya Futbol' que presenta Ricard Vicente a Ràdio Marca Barcelona. Acompanyat de l'ex-jugador i secretari tècnic del Terrassa (ara jugador del Manresa) Sergio Montero, el futbolista escapulat ha analitzat la jornada del cap de setmana a Segona B, Tercera i Primera Catalana, i s'ha referit també al vital derbi contra la Montañesa d'aquest dimecres al Nou Sardenya (20h):



FONT: Ràdio Marca Barcelona


El capità de l'Europa, en el derbi de l'any passat al Nou Sardenya
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

El protagonisme mediàtic de l'Europa aquest dilluns tindrà continuïtat a les 22:30h a la tertúlia del programa 'La Porteria' de BTV, amb la presència del tècnic Albert Poch.

FOTO: BTV


EUROPADÍSTIQUES: DELS 16 PUNTS EN 15 JORNADES ALS 37 DE LES 15 SEGÜENTS

FOTO: Àngel Garreta / twitter CEEuropa

Com que ens trobem en setmana de 2 partits en 3 dies, publicarem les habituals #Europadístiques completes a finals de setmana, un cop passi el derbi contra la Montañesa. Amb tot, val la pena destacar algunes estadístiques que ens deixa el triomf a Vilafranca:

-15 jornades invictes, igualant la segona millor marca històrica del club
-37 punts sumats dels últims 45, esdevenint el millor equip de les últimes 15 jornades, amb 2 punts més que el Prat.
-10ª victòria consecutiva a Vilafranca.
-L'Europa multiplica per més de 2 el ràtio de punts sumats per partit: a les 15 primeres jornades havia sumat 16 punts (35% dels punts), i a les 15 següents n'ha sumat 37 (82%).
-12 jornades i 1.046 minuts sense encaixar un sol gol de jugada (en aquest període, només 3 dianres rebudes: una de falta inexistent; una de penal inexistent; i un de córner).
-L'equip ha deixat la porteria a zero en la meitat de partits de lliga (15 de 30), i en més de la meitat de partits oficials aquesta temporada (17 de 32).
-Gianni és el segon porter a la classificació del Zamora (0'80 gols rebuts per partit, pels 0'67 de Toni Texeira del líder), i l'Europa el segon equip menys golejat de la lliga (24 dianes rebudes, per les 22 del Prat).
-L'Europa ja és a només 1 punt dels millors visitants de la lliga: en suma 27 a fora, pels 28 de Prat, Gavà, Sabadell B, Vilafranca i Manlleu.
-S'han empalmat 3 victòries seguides per segon cop en tota la temporada (abans, Morell 3-0, Peralada 0-5 i Manlleu 1-0).
-Abel Rita ja suma 10 gols en lliga i un total de 12 en partits oficials amb l'Europa. I els 12 han estat amb peu esquerre.
-En els 4 partits en què ha marcat Padilla, l'Europa ha guanyat i deixat la porteria a zero. No marcava a fora de casa des del doblet al camp del Martinenc de la passada temporada (10 de maig).

FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat

I una darrera de cara a dimecres: tot i que l'equip en té prou amb un empat per situar-se tercer a la classificació, amb un triomf se situaria 1 punt per sobre dels que tenia l'Europa a la jornada 31 de la passada temporada. No hi ha res fet i queda moltíssima feina per completar, però els homes d'Albert Poch tenen una magnífica oportunitat de començar a encarrilar objectius que haurien semblat impensables ara fa 4 mesos. Som-hi, escapulats!!!