dijous, 10 de març del 2016

Així juga l'Ascó

L'Ascó, en el partit de la primera volta
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

Com fem cada dijous, ens apropem una mica al rival de l'Europa del pròxim diumenge per saber una mica millor cóm juga. L'actual campió de lliga viu una temporada complicada, on s'ha vist lluitant a la zona mitja-baixa, de manera sorprenent. La setmana passada va sumar 7 punts de 9 i això li ha permès allunyar-se una mica de la zona vermella, ubicant-se en la dotzena plaça, amb 36 punts (8 de marge sobre les places de descens). Adjuntem un parell de partits dels asconencs com a visitants: el de fa 4 jornades al camp del Santfeliuenc, i també el de la primera volta a Granollers. Com podeu apreciar si compareu els dos partits, l'equip de Miguel Rubio ha perdut homes com Genís Soldevila, Ivan Munta o Eric Llopis, i n'ha incorporat d'altres com Roger Nolla, Delgado, Gallego o el golejador de la Rapitenca Andreu Guiu, que ja ha marcat 5 gols en només 11 partits. Socías, Edu Vives, Argilaga, Cristino, Asier Eizaguirre, Albert Virgili o Victor Bertomeu són altres nomes destacats dels tarragonins.

FONT: Santfe TV / Zoom Barcelona


FONT: La Xarxa

Aquest és el darrer onze inicial de l'Ascó, diumenge passat a casa, contra el líder Prat:

FONT: twitter FC Ascó

Per cert, si voleu conéixer amb més detall els futbolistes de l'Ascó, la secció d'estadístiques que fa cada dimecres a Tercera.cat l'Agustí Tenllado ha incorporat fitxa detallada de cada jugador, al marge de les dades globals de cada equip.

FONT: Tercera.cat / Agustí Tenllado


ALBERTO, BAIXA PER SANCIÓ; LA FEDERACIÓ ESTUDIARÀ LES AGRESSIONS A ESKAPULATS

Alberto va veure la cinquena groga diumenge a Cerdanyola
(FOTO: facebook Cerdanyola FC)

A banda dels lesionats Iván Vidal i Javi Iglesias, l'Europa tindrà una tercera baixa diumenge contra l'Ascó: el central Alberto González, sancionat per acumulació de targetes. Segons la Federació Catalana de Futbol, la groga que va veure diumege a Cerdanyola és la cinquena del segon cicle, de manera que no podrà jugar contra l'Ascó. Segons expliquen des del club gracienc, quan li van retirar una de les dues grogues que va veure al camp del Júpiter, l'altra va passar automàticament a computar com a simple groga, i això explicaria que hagi completat aquest segon cicle, tot i que des de llavors només havia vist 4 targetes. La bona notícia de cara a diumenge serà la recuperació de Cano, Nils i Montoro, un coop complerts els respectius partits de sanció a Les Fontetes. També està ja a punt Rovira, absent per lesió en l'últim partit. 

FONT: FCF.cat

Per altra banda, per ara el Comitè de Competició ha deixat sense sanció les agressions que van patir membres de la penya Eskapulats a la sortida del camp del Cerdanyola, argumentant que no hi ha proves que ho acreditin. L'organisme ha traslladat el cas al Comitè d'Ètica Esportiva, per que l'investiguin i, en cas que ho creguin convenient, apliquin mesures disciplinàries. 


EL CLUB POSA AUTOCAR GRATUÏT PER AL VILAFRANCA-EUROPA

Els seguidors escapulats podran anar gratis en autocar al vital partit a Vilafranca del dia 20
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

Arriba el tram decisiu de la temporada, i l'Europa es troba immers de ple en la lluita per una de les 4 places de play-off d'ascens. Per tal que l'equip tingui el màxim suport dels aficionats escapulats, el club ha engegat una sèrie d'iniciatives com la que explicàvem de l'abonament per 20 euros per als 5 últims partits a casa, o també un autocar gratuït per al partit a Vilafranca amb capacitat per a 55 places. Serà diumenge 20 de març, i l'Europa s'enfrontarà a un rival directe, buscant els 3 punts en joc i l'extra del goal-average (al Nou Sardenya, derrota 1-2). És per això que el club gracienc posa a la disposició de socis i aficionats un autocar de franc, tal i com explica el web oficial. Per fer la reserva, s'ha d'anar personalment a oficines del club (c/ Secretari Coloma 140) entre dilluns i divendres de la setmana vinent (11h a 14h y 17h a 20h), i pagar els 10 euros corresponents a l'entrada. Més informació, al tf. 93 210 25 51.