dilluns, 14 de març del 2016

Els gols de la jornada 30

FONT: La Xarxa / FCF

A banda dels gols i una nova victòria de l'Europa, la jornada 30 ens deixa bones dianes per continuar guardant en l'hemeroteca d'aquesta temporada apassionant al grup català de la Tercera divisió. Espectacular és la xilena d'Aleix Feixas per donar-li el triomf a l'afegit al Palamós al camp del Júpiter (amb gran definició també del killer gris-grana Kuku en aquest mateix partit); les combinacions d'un Masnou que vol renéixer amb l'aparició del jove Pol Ballesteros; la volea creuada de l'ex-escapulat Diego per al Cerdanyola...

A més, també podeu recuperar dos partits íntegres: el Santfeliuenc - Masnou jugat dissabte i emès per Santfe TV/Zoom Barcelona, i el Júpiter - Palamós de diumenge a BTV.


L'EUROPA-MONTAÑESA, DIMECRES 23 A LES 20H

FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat

El súperderbi entre Europa i Montañesa pendent de la jornada 28 es disputarà dimecres 23 de març (setmana vinent) a les 20h. El partit entre els de la Vila de Gràcia i Nou Barris és vital per a les aspiracions de play-off de tots dos equips, que ara mateix són cinquè i quart respectivament, separats només per 1 punt de diferència. Tenint en compte que en el partit de la primera volta el resultat va ser de 0-0, hi haurà també en joc el punt extra del goalaverage, de manera que el partit adquireix doble importància. L'Europa intentarà guanyar per primera vegada en partit de lliga de Tercera divisió a una Monta que està fent una magnífica temporada, i que de ben segur estarà acompanyada per la seva incansable afició. Un partidàs en què l'alè dels seguidors escapulats serà més important que mai, per continuar lluitant pel somni del play-off. Abans, però, una altra cita clau, aquest diumenge a Vilafranca. Avui dilluns s'ha obert el període de reserves per a l'autocar gratuït que organitza el club gracienc, de cara al partit de diumenge a les 12h a terres penedesenques. Tota la informació, al web oficial del club, o al tf 93 210 25 51.

Des d'avui i fins divendres es pot reservar plaça a l'autocar gratuït per anar diumenge al Vilafranca-Europa
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')