dimecres, 12 d’agost del 2015

Júpiter 0 - Europa 2; doblet, travessers i a vuitens

Abel Rita rep les felicitacions dels companys pels seus 2 primers gols amb l'Europa
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

L'Europa continua amb fam de Copa, i avui ho ha demostrat en un partit notable a La Verneda. Els homes d'Albert Poch han derrotat el Júpiter per 0-2 i s'han classificat per als vuitens de final de la Copa Catalunya. Endolladíssims des del primer minut, els escapulats han estat molt superiors als gris-grana, i de no haver estat pels 4 travessers que han fet, haurien pogut golejar als de Juanjo Garcia. Abel Rita s'ha estrenat com a golejador escapulat amb un doblet per començar a reivindicar l'encert del seu fitxatge. A vuitens de final ja espera el Cornellà, de Segona B, en un partit que es jugarà diumenge a les 19h al Nou Sardenya i en què hi haurà també en joc el Trofeu Vila de Gràcia.


FOTO: 'Vamos, escapulados!'

Ha començat fort l'Europa, que en el primer quart d'hora ja ha generat tres ocasions de gol molt clares: al minut 9, Nils ha fet una gran jugada per l'esquerra que ha culminat en un fort xut que ha rebutjat com ha pogut Unzué. Dos minuts després, magistral llençament de falta de Fran Bea que pica a la creueta i bota a prop de la línia, en un gol fantasma que els jugadors europeistes han reclamat com a bo. L'àrbitre, però, ha vist bé que la pilota no havia entrat, i no l'ha donat com a gol. I 5 minuts després, nova acció d'un desequilibrant Nils que engalta un fort xut al travesser. I als 24 minuts, tercer travesser de l'Europa, i segon de Fran Bea, en una acció que arriba a desviar a la fusta el porter Unzué, i que posteriorment Abel Rita remata alt. 'Màgic' Rita, però, només ha trigat 10 minuts més a estrenar-se com a golejador escapulat: desplaçament llarg de Cano des del cercle central, mala cessió enrere amb el cap del central Reina, i Abel és més llest que ningú per posar la punta de la bota esquerra i enviar-la al fons de la xarxa. Un gol d'oportunisme i picardia que feia justícia als molts mèrits que estava fent l'equip. Una altra rematada alta dins l'àrea d'Uri hauria pogut incrementar les distàncies en el marcador, però s'ha arribat al descans amb un 0-1 molt curt pel que s'ha vist sobre la gespa.

Fran Bea ha tingut presència al mig del camp i ha estavellat dues pilotes al travesser
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

A la represa, el triple canvi al mig del camp del Júpiter ha fet reaccionar els locals, que han equilibrat més el partit, tot i que sense crear grans ocasions de gol. En una de les primeres que ha tingut a la segona meitat, l'Europa ha sentenciat: era el minut 66, i en un desplaçament llarg a la frontal de l'àrea, Abel Rita ha fet una molt bona maniobra de doble retall per fer caure el central al terra, i rematar a boca de canó amb cama esquerra al fons de la xarxa. El tarragoní hauria pogut completar el hat trick amb una altra acció des de l'esquerra en què ha rematat al travesser; el quart de l'Europa en aquest partit. Els locals han tingut un parell d'accions per fer l'1-2, amb una rematada creuada que ha sortit fora de Mechi, i una rematada fregant el pal de d'Ahufinger. També l'Europa hauria pogut fer el 0-3 en una bona acció de pressió de Poves (que havia substituït Abel) que ha rematat Lozano amb un fort xut que ha obligat a rebutjar llençant-se a la seva esquerra. Al final, un 0-2 per arrodonir 2 anys justos invictes en Copa Catalunya, i un nou partit sense encaixar, amb un Fer que no ha hagut de salvar cap acció clara del rival.


FONT: BTV Esports (Pau Franch)

FONT: FCF.cat

Onze titular de l'Europa a La Verneda
(FONT: 'Vamos, escapulados')


Zona Mixta:

Poch veu cóm l'equip pren forma mica en mica 
FOTO: 'Vamos, escapulados!'

Després del partit, el tècnic Albert Poch es mostrava satisfet pel triomf i la imatge que ha donat l'equip:


FONT: 'Vamos, escapulados'


Així ho han vist:

-Web oficial CE Europa
-Web oficial CE Júpiter

-Zona Mixta (web CE Europa)

-L'Independent de Gràcia

-FCF
-Galeria d'imatges FCF 1 i Galeria 2)
-Tercera.cat
-L'Esportiu
-Planeta Júpiter


El parTUIT de la grada:

  
FONT: twitter


Resta Jornada:


Júpiter, Lleida, Figueres i Palamós passen ronda per penals
(FONT: FCF.cat)

Aquí teniu les imatges/videoresums de 4 partits més d'aquesta 2ª eliminatòria de Copa Catalunya:

Reus - Lleida:

FONT: FCF.cat


Cerdanyola - Palamós:


FONT: FCF.cat


Prat - Cornellà:



FONT: FCF.cat


Figueres - Olot:

 
FONT: FCF.cat