dijous, 27 d’agost del 2015

El Prat-Europa, a 12 euros la general


Potablaves i escapulats, en el partit de l'any passat al Sagnier
(FOTO: Àngel Garreta / Pinterest CEEuropa)

Diumenge a les 19h, l'Europa juga un autèntic partidàs al camp del Prat, en un enfrontament ple d'alicients: les respectives manetes de la primera jornada converteixen els dos equips en colíders de la lliga, i el partit estarà ple de retrobaments de jugadors i/o tècnics dels dos equips: Pedro Dólera, Dani Contreras o Andrés Bretones en el cos tècnic potablava, i també ex-jugadors de l'Europa com Javi Lara, Ignacio, Putxi o Charly; i en l'actual Europa, ex-jugadors del Prat com Pedro Bilbao o Fran Bea. Això sí, els aficionats de l'Europa i del futbol català en general que no siguin socis del Prat s'hauran de gratar la butxaca per veure aquest partit al Sagnier: i és que, segons ens han confirmat des del club potablava, les entrades de general costaran 12 euros, preu ja habitual la temporada passada en els partits al Sagnier.

Aquests preus contrasten amb una altra de les notícies de l'actualitat escapulada als darrers dies: i és que aquesta setmana s'han fet públics els acords de col·laboració entre Europa i Palamós o Figueres per que els socis visitants paguin només 5 euros en els dobles enfrontaments entre escapulats i aquests rivals als respectius estadis (acord que també existeix ja amb el Terrassa, i que es preveu ampliar amb altres clubs).


ALEGRE FITXA PEL CASTELLDEFELS

Alegre ha necessitat només una setmana per trobar nou equip
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

Una setmana després que es fes pública la baixa d'Alegre de l'Europa per l'arribada de Javi Iglesias, l'ex-lateral esquerre escapulat ja té nou equip. El Castelldefels va anunciar dimecres el fitxatge d'Alegre pel conjunt mariner, juntament amb la cessió d'Uri Fernández (Sant Andreu). Alegre torna així al Baix Llobregat, ja que abans de jugar a l'Europa s'havia format a les files del Gavà, de la mà de l'actual tècnic de l'Europa Albert Poch (qui el va fer debutar a Tercera). Tota la sort del món per a l'Albert en aquesta nova aventura sota les ordres de Miki Carrillo, i que pugui aconseguir l'objectiu de tornar a la Tercera divisió!

Dos apunts més en clau escapulada: l'Europa protagonitza un article en el web brasiler 'Plano Táctitco', en què es repassa la història del club gracienc. L'escrit destaca la condició de fundador de la Primera divisió de la lliga estatal, la final de Copa de 1923, o els títols de Copa Catalunya (l'article és de l'octubre passat, i encara no incorpora la tercera, guanyada en el darrer mes de març). I d'altra banda, el club ha anunciat la incorporació de l'ex-delegat del primer equip Fidel Bernabeu com a responsable d'aquesta parcel·la en el Juvenil A. Bernabeu ocupa la vacant que ha deixat l'ara delegat del primer equip Andreu Sánchez.