dilluns, 24 d’agost del 2015

Europa 5 - Terrassa 0; maneta de colíder!

Poves celebra el cinquè gol de l'Europa; els graciencs són colíders... amb el Prat de Pedro Dólera
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

Millor, impossible. El nou Europa d'Albert Poch ha començat la lliga amb una targeta de presentació impecable, golejant un bon equip com el Terrassa per 5-0 i oferint moments de gran intensitat futbolística. A l'equip li ha costat 41 minuts obrir la llauna, però a la segona meitat ha resolt el partit amb 3 gols en 6 minuts contra un rival que s'ha quedat amb 10 homes. Pedro Bilbao, Abel Rita, Fran Bea de falta directa, Padilla i Poves s'han repartit els gols, en una bona metàfora de premi al joc col·lectiu. Destaca també, un partit més, que l'equip ha tornat a deixar la porteria a zero, com en 5 dels 8 partits de pretemporada. Un equilibri defensa-atac que permet als graciencs situar-se ja com a colíders de la 1ª jornada, igualat amb... el Prat de Pedro Dólera. Diumenge vinent a les 19h, partidàs al Sagnier entre els dos equips que han debutat amb manetes, i amb alicients extra com el retrobament d'ex- recents com Dólera & Contreras, Putxi, Javi Lara, Ignacio o Charly d'un costat, i també de Pedro Bilbao o Fran Bea de l'altre, quedant-nos simplement amb les dues últimes campanyes. La lliga ha començat amb emocions fortes...


FONT: BTV Esports

FONT: FCF.cat

Primer onze titular de l'Europa en lliga
(FONT: 'Vamos, escapulados')


Zona Mixta:

Pedro Bilbao rep les felicitacions de Rubi i Nils en fer el primer gol de l'Europa en lliga
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

Després del partit, el primer golejador escapulat de la lliga 2015-2016, Pedro Bilbao, atenia els micròfons de La Xarxa de Comunicació Local, valorant el triomf i el partit de diumenge vinent contra el seu equip de procedència, el Prat:

FONT: La Xarxa / 'Vamos, escapulados'


I aquestes són les principals valoracions en roda de premsa dels tècnics Albert Poch i David Pirri, recollides per l'Àngel Garreta per al web oficial del club:




FONT: CEEEuropa.cat


Així ho han vist:


-Zona Mixta (web CE Europa)

-L'Independent de Gràcia
-Diari de Terrassa
-Canal Terrassa
-La Voz del Socio

-FCF


El parTUIT de la grada:

FONT: twitter


Resultats Jornada 1:

El Monta-Gavà es va suspendre al descans (1-1) per falta de llum
(FONT: FCF.cat)


St. Andreu - Masnou



FONT: BTV Esports

Rubí - Júpiter



FONT: BTV Esports

Montañesa - Gavà



FONT: BTV Esports