Els dos equips van sortir al camp amb una pancarta de la nova campanya de la Federació Catalana

Abel Rita, l'home del partit amb els seus 2 primers gols com a escapulat

La defensa de l'Europa va desactivar per complet al killer del Júpiter, Kuku

Nils ho va provar amb aquest fort xut, i minuts després va fer un travesser...

...i companys i banqueta van reclamar el gol fantasma, que no era

Pedro Bilbao, molt vigilat per la defensa gris-grana

Oriol Dot tampoc va deixar respirar els atacants rivals

Fer només va tenir feina en sortides i pilota aturada

Celebració del primer gol d'Abel Rita amb la samarreta de l'Europa

La pressió escapulada va tornar a ofegar els rivals, amb Fran Bea i Uri incansables

Rovira, amb una fisura, i Josa s'ho miraven des de la grada

Lluita als córners sense fruits per a l'Europa

Abel Rita no en tenia prou amb el primer gol...

...i al minut 66 va fer inútil aquesta estirada d'Unzué; 0-2, i partit sentenciat

Celebració de grup amb felicitaicions per al bigolejador 'Màgic' Rita

Lozano es va passar de frenada i va generar una petita tangana; Guzmán va agafar galons de capità per defensar el company

"Fora de joc? Però què dius, àrbitre!!"

Abraçada entre els tècnics en acabar el partit

Agraïments a l'afició gracienca desplaçada a La Verneda

ESTRENEM AVÍS DELS GOLS A TWITTER

De manera experimental, el partit d'ahir entre Júpiter i Europa, va servir per estrenar un sistema més gràfic d'avís dels gols de l'Europa a través del twitter personal de qui us escriu. Com ja fan diversos clubs professionals, un fotomuntatge avisa de manera més visual que l'equip ha marcat. En un primer instant, una imatge genèrica d'una celebració d'un gol escapulat amb la pinya dels jugadors adverteix que l'Europa acaba de marcar; i tot seguit, s'hi afegeix una segona imatge personalitzada del jugador autor del gol, afegint minut i resultat actualitzat, o buscant alguna estadística per completar la informació a través del text. Juntament amb la incorporació de la imatge gràfica dels onzes inicials (inèdita encara en el futbol professional de casa nostra) que han començat a fer servir alguns periodistes i clubs del futbol català (un dels primers, l'Europa), aquestes iniciatives busquen oferir un servei informatiu més complet i adequat als nostres temps de gran ús de les xarxes socials; i, de retruc, donar també l'entitat que es mereixen els equips del nostre futbol més pròxim.

Abel Rita va estrenar, per partida doble, l'avís gràfic per twitter dels gols de l'Europa de 'Vamos, escapulados!'