dissabte, 8 d’agost del 2015

Europa 3 - Juvenil A 1; 'patxanga' de pretemporada

Guillem Josa, que ha fet un doblet a la segona part, rep les felicitacions dels companys
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

L'Europa s'ha imposat per 3-1 al juvenil escapulat, en partidet de pretemporada que s'ha fet aquest matí al Nou Sardenya. Poves i Josa (aquest últim, per partida doble) han estat els golejadors del primer equip, i Soto ha fet el gol del juvenil, que en aquell moment significava l'l-1. Tots els jugadors del primer equip han tingut minuts, amb l'única excepció de David López i Montoro, absents per motius laborals. Amb tot, els tècnics esperen comptar amb ells de cara al partit de Copa Catalunya del pròxim dimarts al camp del Júpiter. Els de La Verneda, per cert, han perdut 0-1 davant el Granollers en la semifinal del Torneig d'Històrics, en un partit en què han tingut moltes ocasions per marcar.

FONT: BTV Esports

Onze inicial del primer equip en el duel contra el juvenil
(FONT: 'Vamos, escapulados!')

EL CORNELLÀ, HIPOTÈTIC RIVAL A VUITENS DE COPA CATALUNYA

Prat i Cornellà han empatat 0-0 aquesta nit al Sagnier; els verds s'han imposat als penals
(FOTO: Álex Gallardo)

A 3 dies de jugar l'enfrontament de setzens de final de Copa Catalunya, Europa i Júpiter ja saben quin seria el seu rival a vuitens en cas de guanyar l'eliminatòria: es tracta del Cornellà, de Segona B. Els de Jordi Roger han superat aquesta nit al Prat de Pedro Dólera a la tanda de penals. El partit havia acabat 0-0, i els verds s'han imposat per 4-5 des dels 11 metres. En cas de guanyar dimarts al Municipal de La Verneda, l'Europa rebria el Cornellà el pròxim cap de setmana al Nou Sardenya, d'acord amb el criteri que el local serà sempre l'equip d'inferior categoria. Així queda ara mateix el quadre de resultats de la 2ª ronda de la competició, després dels partits jugats aquest dissabte:

FONT: FCF.cat