dimecres, 5 d’agost del 2015

L'Europa, eliminat dels Històrics invicte

El Granollers s'ha classificat per a semifinals dels Històrics, el dia del debut d'Abel Rita amb l'Europa
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

L'Europa ha caigut eliminat en 1ª ronda del Torneig d'Històrics, tot i no perdre cap dels dos partits disputats. Els graciencs han empatat 0-0 amb el Granollers i 1-1 amb el Badalona, però el triomf dels vallesans per 1-0 sobre els badalonins ha estat decisiu, en favor de l'equip d'Albert Garcia. En un camp de dimensions més reduïdes, l'equip ha mostrat una cara menys lluïda i més pràctica, però li ha faltat encert per transformar les ocasions de gol generades. L'Europa ha encaixat el primer gol de tota la pretemporada però es manté invicte. Dimarts vinent, jugarà a La Verneda contra el Júpiter en la 2ª ronda de la Copa Catalunya. Abans, dissabte al vespre, es buscarà un altre amistós de pretemporada per continuar preparant el debut de lliga.

EUROPA 0 - GRANOLLERS 0

Onze de l'Europa contra el Granollers
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

L'Europa ha començat força endollat el primer partit, davant el Granollers. Un partit en què el darrer fitxatge escapulat, Abel Rita, ha fet el seu debut amb l'equip gracienc. Només començar, Padilla ha enviat alta una rematada a boca de canó dins de l'àrea rival. Els escapulats ho han provat en altres rematades exteriors del mateix Padilla, o una falta de Fran Bea ben resolta pel porter Joan. La millor ocasió, però, ha estat pel Granollers, en una rematada sol dins de l'àrea de Didi que, ja amb Fer batut, Alegre ha tret sota pals. A mida que passaven els minuts, l'Europa s'ha anat desdibuixant, i els vallesans han pres el control del partit, oferint una molt bona imatge. David López s'ha fet mal i ha hagut de ser substituït per Alberto. El marcador no s'ha mogut, i el partit ha acabat amb el 0-0 inicial. En la tanda de penals per desfer possibles empats, els escapulats s'han imposat per 3-1, gràcies a dues grans aturades felines de Fer, que ha demostrat la seva gran agilitat i intuició. Els gols graciencs des dels 11 metres els han fet Padilla, Cano i Fran Bea

Fer atura el primer dels dos penals que ha abortat
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

Disposició de l'11 de l'Europa; Alberto ha hagut de substituir David López per un cop
(FONT: 'Vamos, escapulados!')


EUROPA 1 - BADALONA 1


Onze de l'Europa contra el Badalona
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

El segon partit ha començat malament per a l'Europa, ja que al minut 2, el jugador del Badalona Joan Grasa ha enganxat de primeres una centrada rasa des de la dreta i ha superat Gianni, fent inútil la seva estirada. Després del triomf del Granollers per 1-0 sobre el Badalona, a l'Europa només li servia la victòria per passar a semifinals. Tot i jugar contra un rival de superior categoria, l'equip gracienc s'ha tirat endavant per buscar la remuntada, en un partit que s'ha endurit moltíssim. Els homes d'Albert Poch no s'han arronsat davant la duresa badalonina i també han caigut en el joc dur, però tot plegat ha provocat un partit físic i brusc, que no interessava massa als interessos europeistes. Enmig de tota aquesta guerra, Uri i Álex Fernández han intentat buscar clarividència al joc gracienc. L'equip ho ha intentat amb accions des dels extrems de Nils i Rovira, i també a pilota aturada o a la contra, on ha creat més perill: un fort xut de Nils rebutjat per Morales, l'ha tornat a posar enrere l'extrem gracienc per a l'entrada de Guzmán, però el migcampista de l'Europa (que avui debutava a la pretemporada) ha enviat massa alta una rematada a boca de canó. Una altra contra rematada fora per Poves o un possible penal sobre Alegre han estat preludi del gol de l'empat: córner des de la dreta servit per Nils, que sorprèn tothom enviant-la rasa a la frontal per a l'aparició sorpresa d'Uri; el fort xut del pivot de l'Europa ha provocat una carambola de dos rebots que ha acabat al fons de la xarxa, amb impacte final d'Alberto. Era, a més, el gol 1.100 de la història del torneig. Aquest 1-1, però, ha arribat a només 3 minuts del final, i tot els intents a la desesperada, l'Europa ja no ha tingut temps de fer el segon que l'hagués classificat per a semifinals.

Aquest fort xut d'Uri ha provocat el gol de rebot d'Alberto
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

Disposició de l'11 de l'Europa; Abel Rita ha entrat per Poves al darrer minut
(FONT: 'Vamos, escapulados!')

 
FONT: BTV Esports


(A LES PRÒXIMES HORES PUBLIQUEM GALERIA D'IMATGES DELS DOS PARTITS)


Zona Mixta:

Alberto ha marcat el gol de l'Europa davant el Badalona
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

Al final del partit, hem parlat amb el tècnic Albert Poch i el capità i golejador Alberto González:



FONT: 'Vamos, escapulados!'

Poch ha parlat també per al web oficial del Torneig d'Històrics:


FONT: 'Vamos, escapulados'

Així ho han vist (ho aniré actualitzant a mida que es publiquin):

-Web oficial CE Europa
-Web oficial CF Badalona
-Web oficial EC Granollers

-Web oficial Torneig d'Històrics
-Contracrònica web oficial Històrics

-L'Independent de Gràcia

-Tercera.cat
-Futbolcatalunya
-Jornada Previa (Galeria imatges)
-L'Esportiu


El parTUIT de la grada:

FONT: twitter