dimarts, 18 de febrer del 2014

Rafa Leva i Toni Carrillo donen la seva versió dels fets de diumenge, a La Xarxa

Visions contraposades del porter de l'Europa i el tècnic del Cerdanyola sobre diumenge
(FOTOS: La Xarxa / twitter)

El Cerdanyola - Europa va durar només 39 minuts, però el post-partit continua allargant-se: avui al programa 'Esports En Xarxa' de La Xarxa, Joan Barberà ha entrevistat al porter de l'Europa Rafa Leva i al tècnic del Cerdanyola, Toni Carrillo, que han donat versions completament oposades del que va passar diumenge a La Bòbila. Leva s'ha mostrat dolgut amb la "situació perillosa" que es va generar arran de la suspensió i amb els que l'acusen de fer comèdia; ha denunciat agressions al segon entrenador de l'Europa Dani Contreras per part d'algun aficionat local, i ha explicat que el tècnic del Cerdanyola va dir-li als seus jugadors que anessin a per ell després de les expulsions. El porter escapulat ha recordat les lesions que va patir arran de les topades amb els jugadors del Cerdanyola però ha assegurat que no té cap retret cap a ells perquè això són coses del futbol, i ha opinat que el partit no s'hauria de reprendre perquè marcaria un precedent que afavoriria actituds tramposes.

Posteriorment, el programa de La Xarxa ha donat el dret de rèplica a Toni Carrillo, que ha qualificat de mentider al porter escapulat afirmant que "aquest senyor té una llarga carrera de 'follons' al futbol català"; ha qualificat les paraules de Leva de "provocació pel que pugui venir en la reanudació"; ha assegurat que no hi va haver cap premeditació per part seva per provocar la suspensió i ha admès que es va equivocar negant-se a abandonar el terreny de joc; ha defensat que al camp del Cerdanyola no han passat mai incidents, i per últim, ha negat que li digués als seus jugadors que anessin a per Leva.

Podeu escoltar les entrevistes íntegres en el podcast de La Xarxa:

La Xarxa


A la versió televisiva d''Esports En Xarxa', Ruth Gumbau va mostrar més declaracions del porter escapulat, amb imatges d'algunes de les conseqüencies físiques arran del partit de diumenge:

FONT: La Xarxa


ELS VESTIDORS DELS DOS EQUIPS OPINEN A TWITTER

Els jugadors de l'Europa donen suport al seu porter i han manifestat la seva indignació per les paraules del tècnic del Cerdanyola, a qui també acusen de mentir. A través de twitter, alguns s'han manifestat públicament, i fins i tot, han adjuntat algun vídeo per demostrar les acusacions de Leva:

FONT: Twitter


També alguns jugadors del Cerdanyola han donat la seva opinió a twitter de tot plegat:

FONT: Twitter


Com explicàvem dilluns, el jutge únic del Comitè de Competició decidirà dimecres a la tarda cóm resol la insòlita suspensió del partit. Confiem que, decideixi el que decideixi, els ànims es calmin i podem tornar a parlar tots única i exclusivament de FUTBOL.


1 comentari:

terrasafc ha dit...

europa hijos de puta