dijous, 20 de febrer del 2014

El Cerdanyola-Europa es reprendrà als 39' en data per determinar

Futbol i fair-play és tot el que li demanem a la represa
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

El jutge únic del Comitè de Competició de la Federació Catalana de Futbol ha decidit aquest vespre que el Cerdanyola-Europa suspès diumenge passat es reprengui al minut 39 en una data que determinarà pròximament. El partit es reprendrà a porta oberta, i amb el Cerdanyola jugant amb 10 homes, per l'expulsió de Ramon que va originar tot l'enrenou. El tècnic local Toni Carrillo tampoc podrà seure a la banqueta a causa de la seva expulsió, que ha estat sancionada amb 6 partits: 3 per protestar als àrbitres, i 3 més per negar-se a abandonar el terreny de joc un cop expulsat. A més, el club vallesà haurà de pagar les despeses derivades de la represa, i ha estat multat amb gairebé 400 euros pels incidents a la grada.


FONT: FCF.cat


La sanció no ha sentat gens bé al club gracienc, que la considera insuficient. Segons ha explicat el web oficial de l'Europa, "el màxim òrgan de direcció i decisió del club expressa d'entrada plena disconformitat en alguns aspectes de la resolució". En la mateixa línia d'incomprensió i indignació s'ha mostra el vestidor escapulat, que no pot entendre que hagin quedat pràcticament impunes algunes mostres de manca de fair-play que es van viure diumenge i les agressions al segon entrenador Dani Contreras, l'intent d'agressió a Rafa Leva, o les escopinades i gots de cervesa que van caure sobre els jugadors graciencs quan es retiraven cap al túnel de vestidors, en un camp on aquesta temporada ja s'havien viscut fets molt greus de similar naturalesa, en el partit de Copa Catalunya contra el Figueres.

Amb tot, els jugadors de l'Europa volen passar pàgina, oblidar tots els fets viscuts aquests dies que ben poc tenen a veure amb l'esport, i tornar a pensar única i exclusivament en futbol, i en el partidàs del pròxim diumenge contra el Manlleu. Un partit que es perdran Javi Lara i Alberto, que han estat castigats amb 1 partit de sanció per acumulació de targetes.

FONT: Twitter Javi Sánchez

També l'afició de l'Europa té ganes d'oblidar els desagradables fets de diumenge i tornar a gaudir del futbol. Així, la Penya Eskapulats ha animat als aficionats graciencs a mostrar el seu suport a l'equip diumenge al Nou Sardenya:

FOTO: Twitter @eskapulats