dimarts, 18 de febrer del 2014

De Bode, a Ràdio Gràcia: "El Comitè hauria de donar-li els 3 punts a l'Europa"

El president de l'Europa s'ha mullat sobre els fets de La Bòbila (FOTO: 'Vamos, escapulados!')

En una interessant entrevista al programa '100% Europa' de Ràdio Gràcia, i ja amb la reflexió freda que dóna el pas de les hores, el president de l'Europa Guillaume De Bode es va referir amb fermesa als incidents del passat diumenge a La Bòbila que van provocar la suspensió del partit Cerdanyola - Europa al minut 39 de la primera part. Com explicàvem dilluns, el jutge únic del Comitè de Competició decidirà dimecres al respecte, i De Bode va ser molt clar sobre quina hauria de ser la decisió més justa, segons el seu parer: el president escapulat considera que la suspensió va perjudicar l'Europa i afirma que, reglament en mà, el jutge hauria de donar per acabat el partit amb el normatiu 0-3 i donar-li els 3 punts a l'equip gracienc. De Bode creu que, si no, el Comitè generaria un precedent injust i que donaria peu a comportaments que afavoririen la picaresca. A més, el president escapulat afirma que es va produir una puntada sobre Rafa Leva en la jugada de l'expulsió del local Ramon, i creu que hi va haver intencionalitat per provocar reiteradament al porter gracienc amb "agressions i intimidacions des del primer minut". El màxim mandatari europeista també condemna amb rotunditat l'actitud d'algun aficionat "que des de l'anonimat i la covardia utilitza els camps de futbol per fer-se notar (...) amb amenaces físiques i paraules fora de lloc", apel·la al respecte pels valors de l'esport, i dóna la raó a l'àrbitre, assegurant que "si perdem el respecte a l'autoritat, ja podem plegar"

De Bode també es va referir a la temporada del primer equip, assegurant que l'objectiu és acabar entre els 4 primers, i diu que tothom al club treballarà per fer-ho com a campió.


RAFA LEVA DENUNCIA UNA FISURA, INFLAMACIONS I HEMATOMES

El porter de l'Europa, protagonista del partit de diumenge (FOTO: 'Vamos, escapulados!')


També en el decurs del programa de Ràdio Gràcia, el porter de l'Europa Rafa Leva va assegurar haver patit diverses lesions fruit del partit. En una breu entrevista interrompuda per la bateria del mòbil, el porter de l'Europa va explicar que, arran de les diverses topades amb els jugadors del Cerdanyola, ha patit una possible fisura al dit, i una inflamació al tendó rotulià que no li permet caminar amb normalitat. Posteriorment també va explicar a aquest blog que pateix diversos hematomes al quàdriceps i la tíbia. Amb tot, Leva creu que els jugadors del Cerdanyola van voler buscar-li les pessigolles des del primer moment, i confia que el Comitè doni exemple amb la seva decisió.

Si voleu escoltar els dos interessants testimonis, aquí teniu el programa íntegre de Ràdio Gràcia: 


FONT: Ràdio Gràcia


Per cert, Rafa Leva serà entrevistat a la una del migdia al programa 'Esports en xarxa' de La Xarxa. Ho podeu escoltar en directe en aquest enllaç, al 882 AM a Barcelona, o a través de la vostra ràdio municipal. A les pròximes hores, també penjaré l'entrevista en aquest blog.


NOVES IMATGES DEL PARTIT, A LA XARXA


Precisament La Xarxa de Comunicació Local ha fet un recull d'imatges i declaracions inèdit del partit de diumenge, a partir del material enviat per Cugat.cat. En elles es veu l'intent abortat d'agressió a Rafa Leva quan els dos equips es dirigien als vestidors, o les converses dels dos tècnics amb els Mossos a la porta del vestidor de l'àrbitre:

FONT: La Xarxa


FUTBOLCATALUNYA PUBLICA L'ANNEX DE L'ACTA DEL PARTIT

Ahir ja us explicàvem un fragment de l'acta arbitral de diumenge revelada per Futbolcatalunya, i hores després, aquest web del futbol de casa nostra va publicar l'annex sencer. A més de les explicacions de Rubén Mancera Antón sobre les expulsions i la posterior suspensió, el col·legiat del partit també va reflectir en l'acta les escopinades, insults i amenaces que van patir els jugadors graciencs en retirar-se a la zona de vestidors.



FONT: twitter @futbolcatalunya


EL WEB DEL CLUB DESTACA EL GRAN ANY DEL FEMENÍ


FOTO: CEEuropa.cat

Brutal. Després de l'empat de diumenge al camp del líder Espanyol B, la temporada de l'Europa femení en l'any de retorn a Segona no es pot qualificar d'una altra manera. Ubicades en la 2ª plaça de la lliga, en zona de promoció d'ascens (ja que el filial perico no pot pujar perquè el primer equip juga a Primera divisió), les noies de Carlos Navas estan fent una temporada sensacional, que poden culminar amb la millor campanya de la història de l'equip femení. Al web del club, l'Àngel Garreta fa una merescudíssima repassada a la trajectòria de les escapulades, i anima tothom a comentar-ho a twitter amb el hashtag #amblatonteria.