dimarts, 25 de febrer del 2014

Javi Sánchez: "L'Europa és com un all-star; a un PC-Futbol de 3ª, hauria fitxat als meus companys"

El davanter de l'Europa, dilluns als estudis de Ràdio La Mina (FOTO: twitter @LaMina_en_Juego)

El davanter de l'Europa Javi Sánchez va visitar dilluns a la tarda els estudis de Ràdio La Mina per ser entrevistat al programa 'La Mina En Juego'. Inicialment havia d'estar acompanyat pel també escapulat Diego Fernández, però una inoportuna febre ho va impedir.

En la conversa, el pitxitxi gracienc va assumir la derrota de diumenge contra el Manlleu, i va explicar que seria molt important acabar la lliga en 1ª plaça per tenir més opcions d'ascens en el play-off. Preguntat sobre si hi ha algun partit dels que queden especialment important, va apuntar: "Potser l'Ascó, camp gran, gespa natural... fa més de respecte, però no serviria de res guanyar allà i perdre amb el cuer".

Javito va tornar a mostrar-se molt feliç de jugar a l'Europa, i va ser molt expressiu al respecte: "L'Europa té una magnitud que no havia viscut mai; és com arribar a un 'all-star'; aquí hi ha els millors jugadors de la categoria. Aquí els gols tenen millor gust, perquè és més difícil aconseguir-los que a d'altres equips. A un 'PC-Futbol' de Tercera, hauria fitxat als meus companys de l'Europa. Del primer a l'últim, tots són jugadors i persones de primera"

Javi va explicar també algunes curiositats, com ara que havia entrenat Diego fa uns anys, quan l'ara company d'equip era més petit! (segons m'explica el davanter badaloní de l'Europa, va ser a l'Aleví A del Bufalà, en una breu etapa en tornejos d'estiu, quan Diego estava al Sant Gabriel abans de marxar cap a la Damm, i ja llavors "era boníssim!"). A més, el pitxitxi escapulat (que ara porta 13 dianes) va recordar una altra anècdota que havia comentat anteriorment al web del club "Dólera va dir un dia, mig en conya mig seriosament, que si arribava als 14 gols em convidaria a una mariscada. Si marco un gol més, intentaré canviar-la per un pica-pica per a tot l'equip, que jo sóc al·lèrgic al marisc"

Teòricament, el programa s'hauria de poder escoltar a les pròximes hores a travès del podcast. Si és així, actualitzaria i la penjaria en aquest post.

DÓLERA, DE BODE I ELS ESKAPULATS, A RÀDIO GRÀCIA




I com cada dilluns de 19:30h a 20h a Ràdio Gràcia (107.7 FM), el programa '100% Europa' que presenta Aran Solé ha comptat amb diverses entrevistes escapulades: d'una banda, el tècnic Pedro Dólera ha comentat la derrota de diumenge contra el Manlleu i el que queda de lliga; el president Guillaume De Bode ha parlat sobre aspectes econòmics i socials; i a la part final, un dels fundadors dels Eskapulats, Ramon Ortiz, ha reiterat els motius per impulsar aquesta nova penya de l'Europa, a més d'explicar el per què dels crits "Federació, manipulació" que van deixar anar un parell de vegades durant el partit de diumenge al Nou Sardenya: