divendres, 2 d’agost del 2013

L'Europa 2013-2014 s'estrena amb 2 amistosos el cap de setmana

Després de 2 setmanes de dura feina, l'Europa s'estrena dissabte a Taradell i diumenge a Mollet (FOTO: 'Vamos, escapulados!')

Gairebé dues setmanes després de la presentació davant l'afició al Nou Sardenya, al nou Europa 2013-2014 li arriba l'hora d'estrenar-se vestint de curt sobre el camp. Han estat dues setmanes de feina dura en dobles sessions de matí i tarda, on la càrrega física ha tingut el principal protagonisme. I aquest cap de setmana, l'equip debutarà amb els dos primers amistosos de pretemporada. Partits on el resultat és el de menys, i on el més interessant és començar a veure cóm encaixen les noves peces i quins recursos i fons d'armari poden donar a una plantilla que la passada temporada va fer play-off per primera vegada en 12 anys. Partits amb especial atenció, doncs, en Albert Alegre, Guille Ramon, Marc Esteban, Charly Ruiz, Cristian Del Moral, Javi Sánchez i l'encara a prova Marc Gallart, i tot el que puguin aportar a l'equip. Aquells escapulats que no us voleu perdre aquestes cites, recordeu que els partits seran aquests (el twitter del club també ho seguirà com és habitual):

-Dissabte, 18h: TARADELL - CE EUROPA (Municipal 'La Roureda')

FONT: Google Maps


-Diumenge, 19:30h: MOLLET - CE EUROPA (Camp Germans Gonzalvo)

FONT: Google Maps


Un home feliç: Cebri comença a tocar pilota! (FOTO: Susanna Plujà @enfisio)


L'EUROPA JUVENIL I EL FEMENÍ JA TENEN CALENDARIS

Per començar el retorn a 2ª, derbi contra el Sant Andreu! (FOTO: CE Europa.cat)

Mica en mica, els diferents equips de l'Europa van coneixent els calendaris de lliga per a aquesta pròxima temporada. A les darreres hores, ha estat el cas de l'Europa femení, que debutarà a casa contra el Sant Andreu, el 15 de setembre, en el retorn a la Segona Divisió. El calendari complet de lliga escapulada de les noies de Carlos Navas, en aquest enllaç del web oficial del club. Pel que fa al juvenil, debutarà una setmana abans, el 8 de setembre, contra la Damm, també a casa. El calendari complet de lliga per als nois de Jesús Mariano Angoy en el retorn a Divisió d'Honor, en aquest enllaç del web oficial del club. Per cert, l'Europa juvenil s'estrena en pretemporada aquest dissabte a les 18h a casa, contra L'Hospitalet de Lliga Nacional.