dissabte, 10 d’agost del 2013

Amistós pretemporada: St.Cugat, 0 - Europa, 0

Dólera ha dossificat jugadors, pensant en la Copa Catalunya (FOTO: Cugat.cat)

L'Europa ha sumat el segon empat consecutiu en la pretemporada, en no passar del 0-0 en la seva visita a Sant Cugat, equip de 2ª Catalana. Els graciencs han fet valer la seva superior categoria per dominar el partit davant un rival contundent, però els ha faltat encert als metres finals. En el quart partit en només 7 dies, Pedro Dólera ha dossificat jugadors pensant en l'estrena a la Copa Catalunya de demà a Castelldefels. Els escapulats han format d'inici amb Eloi; Guille, Víctor Duran, Andújar, Cuadrado; Valderas, Charly, Josa; Del Moral, Èric i Gallart. La bona notícia ha estat el retorn a la 2ª part de Roberto Camacho, lesionat des de l'últim partit de la passada temporada al camp de l'Arandina. Camacho hauria pogut arrodonir el retorn amb un gol de penal, però el porter dels santcugatencs ha rebutjat el llençament. Amb aquest resultat, l'Europa arriba a la primera cita oficial de la temporada amb un balanç de 2 triomfs i 2 empats de pretemporada, amb 4 gols marcats i 1 encaixat.



FONT: BTV Esports

DIUMENGE, COPA CATALUNYA A CASTELLDEFELS

Xavi León, un dels molts ex-mariners a l'Europa (FOTO: Àngel Garreta / CE Europa.cat)

Aquest diumenge a les 19h als Canyars, l'Europa afronta el primer partit oficial de la temporada, tot i que encara estem a dues setmanes de començar la lliga: els escapulats visiten el Castelldefels en la 1ª ronda de la 2ª fase de la Copa Catalunya. Una competició on no s'hi han enfrontat mai. Els precedents en lliga, però, són molt bons per als graciencs, que han guanyat 4 vegades, han empatat 3 i només n'han perdut dues, en les 9 vegades que han jugat a la lliga en camp mariner. L'últim triomf, sense anar més lluny, en el darrer partit de lliga jugat el 21 d'abril, quan un Europa que lluitava pel títol va guanyar còmodament per 0-3 a un Castelldefels que ja ho tenia tot fet a la lliga.

El Castelldefels que es trobarà diumenge l'Europa, però, ha canviat força: començant per la banqueta, on s'estrena el fins ara entrenador de l'Espanyol cadet, Dani Fernández. Entre els 16 nous jugadors, molts juvenils, i un parell de noms destacables: Aitor Lario i David Pociello. D'entre les baixes, homes com el porter Marc Ramírez (que ha marxat al Vilarreal B), Nakor Bueno o el jove Gueri (ara al Júpiter). Més detalls del rival, al web oficial de la UE Castelldefels.

L'entrada per al partit serà gratuïta per als socis del Castelldefels, i costarà 5 euros per al públic general. Contràriament al que passa en els partits de lliga, el partit no serà ofert per streaming, ja que Castelldefels TV no torna amb la seva programació habitual fins a l'1 de setembre. Així que si voleu veure l'Europa, tothom demà cap a Castelldefels!!

ESTADI MUNICIPAL DELS CANYARS, C/Esglèsia 121 (Castelldelfels)

FONT: Google Maps