Quan Àlex Delmàs va anunciar que es retirava ara fa 2 mesos, molta gent va pensar en Àlex Cano per prendre el relleu del capità. A principis de pretemporada, Cano i Alberto González van compartir co-capitania, reflectida en l'acte de presentacio de l'equip. I tot i que aquesta capitania compartida seguirà sent efectiva durant la temporada, ara fa gairebé 10 dies el vestidor va decidir que serà l'Àlex qui ocupi aquest rol de primer capità, per major veterania al club. Cano jugarà enguany a l'equip gracienc per 5ª temporada, i va arribar a l'Europa amb només 20 anys de la mà del tècnic Pedro Dólera, que ja el va tenir al Marianao Poblet. En conversa amb ell, ha explicat que és "un honor que fa il·lusió" i espera poder agafar el relleu de Delmàs "he intentat aprendre molt d'ell. A més, tinc una genial relació amb ell, i per a qualsevol cosa em donarà opinió".

Delmàs i Cano, dijous passat al Trofeu Vila de Gràcia (FOTO: 'Vamos, escapulados!')

Tal i com ha confirmat el web oficial del club, a banda de Cano i Alberto, Cebrià Queralt 'Cebri' i Roberto Camacho completaran el quartet de capitans de l'Europa 2013-2014.

EUROPA, 1 - VILADECANS, 0; TRIOMF PER ACABAR LA PRETEMPORADA

L'Europa va posar punt i final a la pretemporada ahir al vespre, a casa, amb un nou triomf. Els de Pedro Dólera van superar per la mínima al Viladecans, 1-0, en l'últim partit abans de l'estrena a la lliga, diumenge vinent. Un partit que es va decidir aviat, al minut 6, amb un autogol del defensa visitant Raul, després d'una centrada per la banda dreta de Camacho. El Viladecans va tenir dues bones opcions per empatar abans del descans, però primer León sota pals, i després Eloi en una gran aturada, van evitar el gol. També Camacho va poder ampliar distàncies abans del descans d'un partit que, a la 2ª meitat, va ser més ensopit. L'Europa va jugar d'inici amb Eloi; Guille, Alberto, Víctor Durán, León; Javi Lara, Charly Ruiz, Guzmán; Camacho, Rovira i Javi Sánchez. També van jugar Édgar, Del Moral, Cano, Diego, Valderas, Josa i Alegre.

FONT: BTV Esports

L'Europa tanca la pretemporada amb un balanç de 4 victòries, 2 empats i 1 derrota, que va suposar l'eliminació a la Copa Catalunya. Els escapulats han marcat 6 gols i n'han encaixat 3. L'equip prepararà durant tota la setmana el debut a la lliga de Tercera Divisió, diumenge vinent a les 19h al Nou Sardenya, davant el Cornellà.