diumenge, 11 d’agost del 2013

Castelldefels, 2 - Europa, 0; adéu a la Copa Catalunya

Dos gols de Cano al tram final han sentenciat l'Europa (FOTO: Àlex Gallardo)

Per segon any consecutiu, l'Europa ha caigut eliminat a les primeres de canvi a la Copa Catalunya. Els escapulats han perdut per 2-0 a Castelldefels, en un partit que s'ha resolt als últims 7 minuts, amb dos gols de Cano: un al minut 83 de falta directa, i un altre dos minuts després de xut al primer pal en una ràpida contra dels locals. La nota positiva ha estat el debut en partit oficial de Javi Sánchez, Charly (tots dos de titulars), Del Moral, Alegre i els juvenils Josa i Èric. El tècnic Pedro Dólera ha format d'inici amb un equip amb el bloc de l'any passat i dues cares noves: Rafa LevaÉdgar, Alberto, Víctor Durán, León; Javi Lara, Valderas, Charly Ruiz; Diego, Rovira, Javi Sánchez. A la 2ª part també han anat entrant Del Moral, Josa, Camacho, Alegre i Èric.

Decepció a la banqueta per una opció de títol que s'escapa (FOTO: Àlex Gallardo)

FONT: BTV Esports

Així ho han vist:

-Web oficial CE Europa
-Web oficial UE Castelldefels

DIJOUS, EUROPA - OLOT I HOMENATGE A DELMÀS

El capi Delmàs vestirà l'escapulada un dia més (FOTO: CE Europa.cat / David Grau)

El pròxim partit serà un altre dels plats forts de la pretemporada: dijous a les 20h, presentació davant l'afició del Nou Sardenya, en el XIX Trofeu Vila de Gràcia, davant el vigent campió de 3ª i nou equip de 2ª B, l'Olot. Un partit ben especial, a més, perquè serà l'últim amb la samarreta escapulada del gran capità Àlex Delmàs, després de la seva retirada aquest estiu.

Per cert, que aquest vespre es posa en marxa l'Europa femení, per començar a preparar ja la temporada de retorn a Segona Divisió. Més detalls, al web oficial del club.