dijous, 8 d’agost del 2013

Dijous, Espanyol B - Europa

Europa i Espanyol B ja es van enfrontar al Vila de Gràcia l'agost passat (FOTO: CEEuropa.cat / Àngel Garreta)

Després dels triomfs a Taradell (0-2) i Mollet (0-2) del passat cap de setmana, l'Europa tindrà aquest dijous la primera gran pedra de toc d'aquesta pretemporada: la visita a la Ciutat Esportiva Dani Jarque de Sant Adrià, per jugar contra l'Espanyol B. Un rival de categoria superior, i que pot començar a mesurar el potencial de l'equip de Pedro Dólera en aquestes alçades de pretemporada; sobretot, tenint en compte que diumenge arriba el primer partit oficial, en la 1ª ronda de la Copa Catalunya a Castelldefels. El partit a Sadrià començarà a les 19h:

FONT: Google Maps


D'altra banda, al web oficial de l'Europa, han actualitzat el llistat de partits de pretemporada del filial, juvenil i primer equip femení. 

I pel que fa a temes institucionals, la plataforma Arrels Europeïstes ha demanat la dimissió de la Junta Directiva del club, a través de dos escrits al seu web (Escrit 1 / Escrit 2), on denuncien presumptes irregularitats en l'aprovació dels vigents estatuts del club. La plataforma opositora assegura que si no es prenen responsabilitats, presentarien un vot de censura.