diumenge, 4 d’agost del 2013

Amistós pretemporada: Mollet 0 - Europa 1

FONT: Twitter @CFMolletUE

Segon triomf en dos partits de pretemporada de l'Europa, jugats en 24 hores. Després del 0-2 d'ahir a Taradell, els de Pedro Dólera han guanyat avui 0-1 a Mollet, en el partit de presentació dels locals davant la seva afició. El gol l'ha fet Javi Lara al minut 63 de partit, amb un xut creuat des de la frontal de l'àrea. L'onze titular avui ha comptat amb 6 de les cares noves escapulades: Rafa Leva; Guille Ramon, Víctor Duran, Cano, León; Marc Esteban, Javi Lara, Charly Ruiz; Del Moral, Javi Sánchez i Diego. També han jugat Eloi, Alberto, Édgar, Rovira, Josa, Èric i Marc Gallart.

FONT: BTV Esports

Per cert, si voleu veure els gols de dissabte a Taradell, he inclòs els vídeos a la ressenya del partit (just l'entrada del blog anterior a aquesta)

Les properes cites de pretemporada seran en una pròxima setmana molt intensa: dijous a les 19h, al camp de l'Espanyol B; dissabte a les 19h a Sant Cugat, i diumenge a les 19:30h a Castelldefels, en partit de la 1ª ronda de Copa Catalunya.

CAMACHO JA TÉ L'ALTA MÈDICA

L'Europa ha fet oficial al web del club que Roberto Camacho ja té l'alta mèdica i tornarà a jugar en els pròxims partits de pretemporada. Cal recordar que el gadità va patir d'un final de temporada molt accidentat pel que fa a lesions musculars, arran de la que va patir a casa contra el Cornellà; després d'un mes i mig fora de l'equip, va tornar a la penúltima jornada a Olot i va recaure; i tot i que va accelerar la recuperació per jugar uns minuts en la tornada de play-off a Aranda de Duero, novament es va lesionar als pocs minuts de saltar a la gespa del Montecillo. El seu retorn és una gran notícia, i ara ja només cal esperar a la recuperació de Cebri per buidar definitivament la infermeria escapulada.