dimecres, 30 de gener del 2013

Rafa Leva i Édgar, sancionats amb 1 partit

Espectacular imatge de l'acció de l'expulsió de Rafa Leva (FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

El Jutge de Competició i Disciplina de la Federació Catalana de Futbol ha imposat avui una sanció d'un partit de suspensió al porter Rafa Leva i al lateral Édgar Domingo, per les expulsions que van patir diumenge al camp de la Rapitenca. Tot i que al final del partit el tècnic Pedro Dólera advertia que l'Europa recorreria la 2ª targeta groga a Édgar, el jutge ha imposat aquesta sanció que impedirà als 2 jugadors escapulats disputar el partit de diumenge al Nou Sardenya contra el Vilassar de Mar. Els del Maresme també tindran baixes per sanció de cara a aquest partit: es tracta dels jugadors Peque, Juan Carlos i l'ex-escapulat Joan Molina (botxí de l'Europa en el partit d'anada). A més, el tècnic Manel Moya no es podrà asseure a la banqueta del Vilassar, ja que ha estat sancionat amb 2 partits per protestar als àrbitres.





FONT: FCF


L'EX-ESCAPULAT ROMAN GOLOBART DEBUTA A LA PREMIER

Golobart, a la dreta, en el partit d'ahir (FOTO: Daily Mail)

El qui va ser central del juvenil A (i segon debutant més jove al primer equip de l'Europa), Roman Golobart, va debutar ahir  (i com a titular) en un partit de la Premier League anglesa. El fill de l'exjugador perico Joan Golobart ho va fer en l'empat del seu equip, el Wigan del balaguerí Robert Martínez, davant l'Stoke, per 2-2. Als seus 20 anys, l'ex jugador de l'Europa va jugar els 90 minuts, només uns dies després del seu debut amb el primer equip en un partit de la FA Cup, tal i com explicava la setmana passada el web oficial de l'Europa.

Golobart, el dia del debut amb el primer equip de l'Europa (FOTO: CEEuropa.cat)

Golobart, per cert, ha tingut un bonic gest, recordant a twitter el seu pas pel club gracienc i agraïnt-li la oportunitat de jugar i demostrar la seva vàlua. Moltes felicitats, escapulat!

FONT: Twitter Roman Golobart (@PutifarGolobart)