dimarts, 29 de gener del 2013

El Rubí-Europa... serà finalment diumenge 12h!

Al Nou Sardenya, 1ª part de somni, i victòria escapulada 2-1 (FOTO: CEEuropa.cat / Àngel Garreta)

Si no hi torna a haver més canvis, el Rubí - Europa de la jornada 23 de lliga recupera el seu horari inicial, i es jugarà finalment DIUMENGE 10 DE FEBRER A LES 12h. Com us explicàvem ahir, inicialment el Rubí havia decidit avançar el partit a dissabte a la mateixa hora per no coincidir amb el Barça - Getafe de diumenge a les 12h (i a més, no cal oblidar que serà cap de setmana de Carnestoltes, i aquell matí hi ha activitats a la ciutat vallesana). Tenint en compte que tota plegat restaria públic a Can Rosés, el Rubí va anunciar diumenge durant el partit contra l'Olot que el partit s'avançaria a dissabte. Amb tot, l'Europa va demanar ahir de jugar el partit en horari de tarda, i és que per motius laborals, 7 jugadors i el tècnic no podrien estar disponibles dissabte al matí. Com que la il.luminació de Can Rosés no és especialment potent i jugar per la tarda implicava també canvis de dinàmiques i horaris de dinars, etc, des del club rubinenc han preferit deixar l'horari habitual de partits com a local. Per tant, ja ho sabeu, diumenge 10 de febrer a les 12h, Rubí - Europa. 

Per cert, l'equip rubinenc ha fet oficial avui el fitxatge del defensa del Llagostera i ex de l'Espanyol B Adrià Blanchart. És el quart reforç del Rubí en aquest mercat d'hivern: Carroza (defensa del St. Andreu), Àlex Gallar (jugador ofensiu provinent del Múrcia Imperial) i Jan Lladó (que s'ha trencat els lligaments i no podrà debutar enguany) són els altres tres. Recordem que en aquest mercat d'hivern el Rubí ha perdut Javi Calvo (que ha marxat al Sabadell) i a Alberto Criado (que ha marxat al Manresa per motius laborals). A més, diumenge passat contra l'Olot, el Rubí va perdre 2 homes per lesió que a hores d'ara no està clar que puguin arribar al partit contra l'Europa d'aquí a dues jornades: el defensa Mario i el migcentre Rafa, que se sumen de moment a la llista de lesionats que té el conjunt de l'exescapulat Alberto Fernández: són Isma Porcel, Adri Hernández i Ortega, a més del ja esmentat Jan Lladó.

EL BON PAPER DEL JUVENIL DE L'EUROPA, A BTV ESPORTS

Enguany no només el primer equip escapulat està fent un gran paper a la seva lliga. Sense anar més lluny, diumenge l'equip femení apallissava per 0-6 al fins llavors líder Espanyol, situant les escapulades al capdamunt de la classificació. Un altre equip de base de l'Europa que està destacant enguany és el juvenil, que es troba en places de play-off. Per això, els companys de BTV Esports li han dedicat aquest vídeo al conjunt de Jesús Mariano Angoy: